Asonor Spray – Анти-хъркане разтвор за нос облекчение лечение?

Asonor Anti Snoring  Asonor Spray   Анти хъркане разтвор за нос облекчение лечение?

Хъркането е изключително често срещано състояние, преживяно от над 90 милиона възрастни в САЩ.
От тези 90 милиона души повече от 37 милиона души опитват хъркането редовно, състояние, което въпреки че може да изглежда безобидно, може да причини широк спектър от медицински състояния, които са много по-сериозни от загубата на сън.
Хъркането се характеризира с вибрационен звук, който се получава, когато мускулите на гърлото и хранопровода се отпуснат по време на сън, създавайки познатия "хъркащ" звук.
Хъркането може да бъде причинено временно от блокиран нос или от обикновена настинка или грип, но при хора, които изпитват често силно хъркане, състоянието може да бъде показателно за сериозно здравословно състояние, наречено обструктивна сънна апнея.
Спящата апнея се проявява, когато мускулите на гърлото, които причиняват стягане, се отпускат изцяло по време на сън и пречат на дихателните пътища, ограничавайки дихателната функция и причинявайки спиране на дишането.
Много хора, които изпитват сънна апнея, продължават да развиват сериозни сърдечно-съдови заболявания и са много по-склонни да страдат от сърдечен удар, отколкото при хора, които спят без хъркане
Хроничното хъркане и сънната апнея могат дори да изискват използването на CPAP или непрекъснато положително устройство за налягане на дихателните пътища. CPAP машини изискват от потребителите да носят маска, докато спят, и могат да струват хиляди долари в допълнение към заемането на пространство в спалнята и затрудненията в съня.
Най-добрият начин да предотвратите хъркането и апнея при сън е да предотвратите появяването му на първо място.
Съществуват много хъркани решения на пазара днес, от ленти за главата, които заключват челюстта на място на хранителни добавки, но едно от най-новите решения също е един от най-ефективните.
Азонорното решение против хърканее новаторски нов назален спрей, който изчиства запушването от носните проходи и гърлото, като предотвратява хъркането преди да се появи.
В тази статия ще разгледамена Asonor Anti Snoring Solutionи да разберете как работи, както и да разгледате някои от клиничните доказателства, които го подкрепят, за да ви помогне да решите дали то е правилното решение против хъркане за вашите нужди.

Какво представлява Asonor Spray?

Asonor е нова новаторска процедура за хъркане, която е различна от всеки друг продукт на пазара.
Създаден в Дания, този нов революционен метод за елиминиране на хъркането използва клинично доказани принципи, доказани в научните медицински проучвания, за да се намали значително скоростта на хъркане и да се предотврати възникването на обструкция, която помага, като помага на хората, които страдат от хъркането, и техните партньори нощният сън.
Разтворът Asonor се състои от прост и лесен за употреба назален спрей, който изчиства дихателните пътища и ги поддържа силни през работните часове, предотвратявайки свиващия се мускулен феномен, който допринася за хъркане и сънна апнея.
Asonor е продукт от TannerMedico, един от водещите доставчици на здравни и хъркащи решения в света.
Базирана в Скандинавия, TannerMedico се придържа към стриктни европейски стандарти за контрол на качеството при производството на продукти.
Цялата гама от хорурни разтвори на Asonor се създава чрез техники за производство на CGMP в Дания, Испания и Германия, осигуряващи висока степен на ефективност и чистота.
Asonor е подходящ за хора, които изпитват всички форми на хъркане - от светло, прекъсвания хъркане до тежки хронични хъркания, разтворът Asonor е в състояние бързо и ефективно да елиминира основната причина за хъркането и да поддържа свободните и чисти дихателни пътища по време на сън.
Разтворът Asonor осигурява на хора, които страдат от хъркане с много ефективна алтернатива на терапии като лазерна терапия, които могат да бъдат изключително скъпи и дават само краткосрочни резултати.
Една от основните различия между Asonor и други анти-хъркащи назални спрейове на пазара е, че Asonor поддържа напълно прозрачна формула за формула за продукти.
Вместо да заглъщат съставките си под патентовани формули, които правят невъзможно да се определи дали даден продукт причинява отрицателни странични ефекти, Asonor прави пълния списък с съставките на своето решение на разположение както на продукта, така и на уебсайта на компанията.
older man beard outdoors testosterone Здравеy 1 Asonor Spray   Анти хъркане разтвор за нос облекчение лечение?

Как функционира Asonor Spray?

Асонор работи чрез принципа на назалната дилатация. Формулата Asonor съдържа няколко съставки, за които клинично е доказано, че значително намаляват симптомите на хъркане и поощряват по-здравословни, по-редовни неограничени дихателни модели, докато спят.
Основната съставка във формулата Asonor е натриев хлорид. Употребата на натриев хлорид като лечение за хъркане се подкрепя от голямо количество клинични доказателства.
Клинично проучване, проведено от Медицинската гимназия "Св. Георги" в Лондон, използва разтвор на натриев хлорид за определяне на ефектите на съединението върху хъркането и установи, че може значително да намали нивото на шума при хъркане, както и да сведе до минимум съпротивлението на въздушния поток [1].
Asonor съдържа също полисорбат 80, който е нейонно повърхностно активно вещество, което се използва често в назалните спрейове, тъй като функционира като назален кортикостероид [2].
Локалното приложение на назални кортикостероиди е окончателно доказано в много различни клинични проучвания за ефективно лечение на коренните причини за хъркането.
Клиничното проучване през 2004 г., проведено от Университета в Тесалия, през 2004 г., установи, че приложението на назални кортикостероиди е в състояние значително да подобри дишането при хора с нарушения на дишането [
Друго клинично проучване, проведено от Отдела за нарушения на съня при пациенти с респираторен дист в Университетската болница в Ирландия през 2004 г., е установено, че приложението на интраназален кортикостероид може да сведе до минимум обструктивната сънна апнея и да подобри въздушния поток по време на сън.
И накрая, методът за доставяне на интраназален спрей, предлаган от разтвора Asonor, е доказан в клиничните проучвания, за да функционира като едно от най-ефективните методи за хъркане. Научно изследване, проведено от Университета на Флорида, установило, че приложението на назален деконгестант значително намалява честотата на хъркане, дори при тежки траверси [5].
plump lips bright full Asonor Spray   Анти хъркане разтвор за нос облекчение лечение?

Asonor Spray Преглед на резюмето на решението за хъркане

Решението на Asonor се подкрепя от голямо количество убедителни клинични доказателства, които доказват неговата ефективност.
Най-привлекателната особеност на разтвора Asonor обаче е цената му в сравнение с изключително скъпите терапевтични решения.
Asonor е на разположение само за $ 31.00 USD на бутилка, с отстъпки за по-големи поръчки, което го прави едно от най-рентабилните решения на пазара.
Ако търсите най-ефективното решение против хъркане на пазара, Asonor е най-добрият наличен избор.

%name Asonor Spray   Анти хъркане разтвор за нос облекчение лечение?

SnoreTerminator

Поръчай днес и като получиш безплатна доставка и гаранция за удовлетвореност.

50% Само днес!

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 87 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*