DR Extenda

DR Extenda

DR Extenda е специализирано допълнение, предназначено за тези, които искат да подобрят тонуса на тялото и да направят интимния живот по-разнообразен. Съставът включва голямо количество активни съставки, което оказва положително влияние върху състоянието на тялото.
Показания и противопоказания
Индикациите включват следното:
признаци на еректилна дисфункция;
hypolipidemia ;
умора ;
загуба на либидо;
постоянна сънливост;
физическа умора;
стрес ;
сексуалната активност губи интерес.
Първичното противопоказание е алергия към всички съставки на продукта. Да се употребява лекарството не трябва да са жени, в които се извършва периодът на бременност или хранене на майчино мляко.

структура

Към добавките за активни съставки DR Extenda се включва следното: екстракт от листата на бирата Damiana. Действа като афродизиака и регенератор. Ускорява възстановяването на здравето. Гарантирано предотвратяване на проблеми, свързани с уриниране; екстракт BOCKSHORNKLEE. Отговаря за увеличаване на интензивността на освобождаването на тестостерон. Предотвратява проблеми със силата; извличане на ПОМЕГРАНАТА. Подобрява качеството на сперматозоидите. Прониквайки в простатата, помага да се увеличи либидото. Да се използва Приложение след предварителна консултация с специалист по лечение.

Инструкции за употреба

За да постигнете желания резултат, се препоръчва да вземете една таблетка 20-30 минути преди закуска и една таблетка преди обяд. Необходимо е да се пие много вода. Странична стойност Чрез трифазен ефект се появява възможността да се елиминират проблемите с импотентността. Наркотикът е лесен за прилагане, чрез който се разширява интензивността на сексуалното общуване в общото. Гарантирано бързо и ефективно постигане на ерекция, като по този начин се увеличава броят и качеството на сперматозоидите. Отговорът на стимулацията повишава качеството му. Това гарантира правилното функциониране на тялото. Укрепването на имунната система допринася за нормализиране на благосъстоянието и намалява производството на пот. След сношение организмът се възстановява много по-бързо.

Как работи?

В началната фаза тялото се намокря активно, предварително приготвено за работната фаза. По време на потока на действителната фаза на разширяване на кръвоносните съдове в долната част на тялото, което подобрява притока на кръв от съдовете директно към еректилните тъкани на пениса. В резултат на това постига интензивна циркулация вътре в пениса, нормален ход на ерекцията. По този начин продължителността на ерекцията се подобрява значително. В хода на стабилизационната фаза, която продължава две седмици, състоянието на тялото започва да се стабилизира. В хода на тази фаза тялото напълно възстановява нормалната ерекция. Ефектът продължава дълго време.

Отзиви

%name DR Extenda

Dr Extenda

Поръчай днес и като получиш безплатна доставка и гаранция за удовлетвореност.

50% Само днес!

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 87 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*