Royal Gold Mask – Маска за лице с естествена премия за грижа за кожата?

Royal Gold Mask Royal Gold Mask   Маска за лице с естествена премия за грижа за кожата?

Разработен като мощен анти-стареещ серумRoyal Gold Maskкомбинира златни наночастици и естествени екстракти за подмладяващ продукт за грижа за кожата. Моля, продължете да четете повече за тази спорна златна маска.

Какво представлява Royal Gold Mask?

Използвайки истински златни йони,Royal Gold Maskизползва естествени съставки за пречистване на кожата и намаляване на забележимите симптоми на стареене като бръчки и фини линии. Антиоксидантите са преобладаващи в способността им да предпазват клетките от оксидативен стрес и други съставки подобряват еластичността и намаляват увреждането на слънцето.
Предимствата на златото обаче не са непременно основателни. Някои дерматолози вярват, че това може да намали хиперпигментацията и непоследователното оцветяване на кожата, като същевременно намали възпалението и действа като съставка против стареене.
Това се каза, някои проучвания показват, че всъщност ускорява процеса на стареене.
Докато златните частици бързо се появяват в клетките на кожата, тяхната функция там не е напълно разбрана. Изглежда, че след абсорбция тези частици могат да се залепят в клетката, нарушавайки нормалните функции като движение, производство на колаген и клетъчно делене.

Как тази златна маска работи?

След почистване на кожата, нанесете маската равномерно и я оставете да изсъхне за 25 минути. Внимателно отстранете с кръгови движения.

Съставки в Royal Gold Mask

Злато :

С противоречиви доказателства потенциалните ползи от златото в продуктите за грижа за кожата не са широко договорени.

Зехтин:

Докато антиоксидантите се борят с оксидативния стрес за подмладяване на клетките и отстраняване на токсините, фенолите, намиращи се в маслиновото масло, подобряват еластичността на кожата и предотвратяват образуването на бръчки.

Корен от женшен:

Известен със своите ревитализиращи свойства, женшенът стимулира клетъчната регенерация и подобрява еластичността за гладка, млада кожа. Помагайки на кожата да премахва замърсителите на околната среда, женшенът забавя процеса на стареене и може да предложи защитни предимства от слънчевата радиация.

Екстракт от гинко:

Като естествено слънцезащитно средство, гинко намалява щетите, причинени от експозицията на слънце, като същевременно намалява възпалението за по-здрава кожа. Популярен в много козметични продукти, този екстракт обикновено се използва за намаляване на признаците на стареене и изглежда, че намалява тонуса на кожата.

калций :

Чрез увеличаване на скоростта, при която клетките се регенерират и мъртвите кожни клетки се отстраняват, калцийът стимулира по-младата изглеждаща кожа. Тя също така може да укрепи клетките на кожата, за да подобри твърдостта.

Royal Gold Mask Ценообразуване

Една тръба е на разположение за $ 58, просто попълнете онлайн формуляра за поръчка с име и телефонен номер.

Трябва ли да използвате Royal Gold Mask?

Поради спорната природа относно ползите от наночастиците от злато, потребителите могат да пожелаят да съберат повече информация за този продукт, което може да бъде направено

%name Royal Gold Mask   Маска за лице с естествена премия за грижа за кожата?

Royal Gold Mask

Поръчай днес и като получиш безплатна доставка и гаранция за удовлетвореност.

50% Само днес!

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 87 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*