Диамант Диета

[Total:    Average: /5]

Диамант Диета

Диамантната диета е 60% енергия от въглехидрати, 30% протеини и само 10% мазнини. Протеините и въглехидратите не се комбинират в храната. Той се основава на зеленчуци и плодове в различни форми, включително тези, които правят самостоятелно ядене сутрин.

Книгата FIT FOR LIFE от Harvey and Marilyn Diamonds от 1985 г. съдържа информация за диетата, която ще гарантира правилното здравословно състояние на тялото.

Диетата се основава на предположението, че трябва да се внимава да подобрите по подходящ начин процесите, които почистват тялото, за да се предотврати натрупването на хранителни вещества. Според авторите това може да се постигне чрез консумиране на подходящи продукти, а не чрез комбиниране на животински протеин с нишесте. Въглехидратите трябва да се консумират само сутрин, не трябва да се смесват с плодове и животински протеини. Най-добрите въглехидрати са овесена каша, дебели гроздове и пълнозърнест хляб.

За обяд препоръчваме въглехидратно брашно с добавка на зеленчуци или хранене с добавка на протеини и зеленчуци. Последното топло хранене обаче трябва да се състои от протеини, за предпочитане растителни протеини, напр. ” Pinzel ” . от бобовите растения или алтернативно прясна риба или яйце.

Основата на диетата е зеленчуците и плодовете, както и 70% от всички продукти, консумирани ежедневно. Прилагат се обаче редица принципи. Първо, плодовите и плодови сокове не трябва да се смесват с други хранителни продукти. Плодовете могат да се ядат само сутрин, а не вечер, след което те засягат регулирането на храносмилателния тракт.

Прилагайки горните принципи, метаболизмът и храносмилането се ускоряват.

препоръчвам  Skinetrin 2 - становища относно добавката към цвета на ноктите

Авторите на диетата твърдят, че човешкото тяло не е в състояние да смила млечни продукти, поради което мляко, кисело мляко, сирене, масло и т.н. са изключени от храната. Трябва да се помни също, че водата се пие между храненията, но не и по време на хранене.

плюсове

  • Не са необходими калории
  • Няма ограничения за броя на храненията.
  • Тя води до Weight Loss, защото е богата на нискокалорични плодове и зеленчуци.
  • Тя се основава само на здрави продукти.

Минуси

  • Липсата на научни доказателства, че някои храни, консумирани в определено време на деня, улесняват Weight Loss
  • Няма научни доказателства, че комбинацията от животински протеини и въглехидрати води до натрупване на храна в стомашно-чревния тракт.
  • Диетата може да доведе до недостиг на витамини D и B12, както и на калций, цинк и желязо.
Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 280 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*