Малина Кетон – кексони от малини и фин силует

[Total:    Average: /5]

Малина Кетон – кексони от малини и фин силует

raspberry ketone na odchudzanie 600x280 Малина Кетон  кексони от малини и фин силует

Високият потенциал на мастни кетони за изгаряне на мазнини е бил наскоро разкрит, въпреки че през последните няколко години (2005-2014 г.) са проведени проучвания, които демонстрират високата ефикасност на това ароматно съединение в малини, наред с други. Един от водещите американски диетолози и speCialists в областта на храненето. Д-р Оз отбеляза, че кексоните от малини, ефективността на които са били държани в тайна от много години, са изключително ефективни в борбата срещу затлъстяването и наднорменото тегло.

Какви са кените от малини (кексон от малина)?

raspberry ketone 300x148 Малина Кетон  кексони от малини и фин силует

керамична конструкция на малини

Калът от малини е естествен растителен полифенол, който отговаря, наред с други неща, на характерния вкус и мирис на малини. Към днешна дата това съединение се използва главно в козметиката, парфюмерията и хранителната промишленост, но последните открития, свързани с Weight Loss свойствата на маточните кетони, го правят и съставка в иновативните хапчета за отслабване.

Защо малините кетони са ефективно средство за отслабване?

Характеристиките за отслабване на кетона от малини се дължат главно на факта, че това съединение значително увеличава концентрацията на адипонектин в организма. Адипонектин е хормон, който, наред с други неща, отговаря за контролиране на метаболизма и регулиране на нивата на глюкозата. Също така помага да се намали кръвното налягане и има положителен ефект върху намаляването на мастната тъкан. Клиничните проучвания показват, че хората с по-високи нива на адипонектин са по-тънки. Освен директния ефект върху намаляването на мастната тъкан, адипонектин, съдържащ се в маточните кетони, намалява степента на мастния черен дроб, подобрява резултатите при хора с диагноза диабет тип 2 и намалява раздразнението на атеросклерозата.

Как функционира маточната кетона?

raspberry ketone owoce Малина Кетон  кексони от малини и фин силуетКалмовете от малини са толкова ефективни продукти за отслабване, защото те принуждават организма да увеличи секрецията на хормона “стрес”, т.е. норерберинефрин. Този хормон е отговорен за стимулирането на нервната система и скоростта на кръвния поток, което от своя страна е сигнал за тялото да увеличи метаболизма си и да изгаря мазнините по-бързо – защото тялото е изправено пред предизвикателство и се нуждае от енергия. При нормални обстоятелства въглехидратите са основният източник на протеини за тази цел, но увеличаването на концентрацията на адипонектин в организма, причинено от матови кетони, означава, че първо се изгарят мазнини, което допринася за разграждането на мастните депозити и позволява да отслабнете ефективно , преди всичко, естествено!
Горните аргументи недвусмислено потвърждават високата ефективност на таблетките за отслабване, съдържащи малинови кетони в състава им.

препоръчвам  Green Coffee - обратна връзка за таблетите Green Coffee

Кетон за отслабване на малина (крем от малина) – изследване в Япония

Изследването е проведено в Япония през 2005 г. от изследователски екип, ръководен от д-р Моримото от Медицинския университет в Ехиме (Япония). В публикувания обобщен доклад учените са написали, наред с други неща, “Кемона от малина намалява нивата на мастните тъкани и серумните триглицериди чрез увеличаване на метаболизма”. Лабораторните тестове показаха, наред с други неща, че кетите от малини, повлияващи процеса на липолиза, намаляват количеството мазнини, натрупани в тъканите, с до 17%.

Проучвания за ефикасност на САЩ върху кетони от малини

Проведени са допълнителни проучвания в Центъра за приложни здравни науки (Stow, Ohio, САЩ). Д-р Хектор Лопес потвърди резултатите от д-р Моримото.

Осем седмици тестване с голяма група от 45 доброволци позволиха на изследователите да постигнат следните резултати:

 • Средно Weight Loss -2.0% – 0.5%,
 • Намаляване на съдържанието на мазнини – 7,8%
 • увеличение на телесното тегло без мазнини + 3,4%
 • намаляване на обиколката на лентата -2,0% в
 • намаляване на обиколката в бедрата -1. 7%.

През първите 4 седмици от употребата на добавката на кетон от кърлежи се наблюдава леко увеличение на лептина в кръвта и намалява съдържанието на резистент. Не са съобщени промени в областта на системната хемодинамика, биохимичните промени в състава на кръвта и други нежелани ефекти, които могат да дисквалифицират кетоните от малини като съставка на хранителните добавки.

Кога ще почувствам първите ефекти на маточния кетон?

Тъй като безопасната доза кетон от малини не трябва да надхвърля 200 mg на ден, първите забележими ефекти трябва да се очакват след 2 седмици.

препоръчвам  Средиземноморската диета

Има ли керонова малина някакви допълнителни предимства?

 • Подобряване на съпротивлението

Калмовете от малини са съединение, което има сравнително кратка история на употреба във фармацевтичната индустрия, но се счита, че е имало значително увеличаване на резистентността при хора, лекувани с кексони от малини, тъй като матови кетони увеличават производството на В и Т лимфоцити (бели клетки).

 • По-добра защита срещу свободните радикали

Малките кетони са съединения със силни Antioxidant свойства. Използването на хранителни добавки, съдържащи малини кетони в скалата, помага да се предпазят клетките на тялото от вредните ефекти на често срещаните свободни радикали.

 • Малките кетони облекчават възпалението

Калмовете от малини имат ефекти, сходни с тези на популярните противовъзпалителни средства като аспирин. Използването на кетони от малини намалява концентрацията на ензими в тялото, отговорни, между другото, за артрит, мускулно възпаление и други възпалителни състояния, принадлежащи към групата на ревматичните заболявания.

 • Малини кетони като добавка към омега-3 киселина

Редовният прием на маточен кетон намалява последствията от недостиг на омега-3 мастни киселини, тъй като това съединение засяга същите части на тялото като омега-3 мастна киселина.

Трябва да се отбележи, че приемането на кексони от малини е напълно безопасно, тъй като таблетките, съдържащи това съединение, са с напълно естествен състав. Ако спазвате инструкциите за употребата на маточните кетони за отслабване в рамките на няколко седмици, ще постигнете очакваните резултати от години.

Малини вместо таблетки?

Много хора вярват, че тъй като маточната кетона, съдържаща се в таблетките за отслабване, присъства естествено в малините, достатъчно е да въведете този малък плод в храната, за да постигнете подобни резултати. За съжаление, въпросът не е толкова просто. При пресните плодове концентрацията на полифеноли е относително ниска. Само 1 mg кексон от малини присъства в 1 кг плод, а препоръчителната дневна доза е 200 мг. В допълнение, прясно прибраните плодове трябва да се консумират в рамките на максимум 48 часа след счупване, след което малиновите съединения се разлагат в резултат на естествената мая, която се намира върху кожата на плода. Трябва да сте наясно, че таблетките за отслабване съдържат високо концентриран екстракт, който е невъзможно да се получи в такова количество вкъщи.

препоръчвам  Erogan - ревюта, цена, къде да купите, българия

Малки кетони – мнения на експерти

Въпреки това, забележимо увеличение на интереса към кексоните от малини се случи едва през 2012 г., когато изключителните свойства на екстракта бяха забелязани от известния американски диетолог д-р Оз. В програмата, изцяло посветена на растителните полифеноли, съдържащи се в екстракта от малини, диетологът и гостите му се позовават не само на експертни мнения и лабораторни тестове, но и на техния собствен опит и на непосредствената им обстановка. В разговора си с д-р Оз Лиза Лин, експерт в областта на Weight Loss, поканен в програмата, подчерта, че до днес не е разработена таблетка за отслабване, която би позволила ефективно да се отърве от наднорменото тегло и затлъстяването, но кексоните от малини са несъмнено забележителен продукт за всички, които искат да се борят със затлъстяването по здравословен начин.

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 280 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*