понеделник, януари 25

Хлорогенна киселина

[Total:    Average: /5]

Хлорогенна киселина

Описвайки грандиозния ефект на кафените зърна, много хора могат да си зададат въпроса какво съдържа хлорогенната киселина, а просто екстракт от кафе и хининова киселина, който принадлежи към групата полифеноли. Висока концентрация на CGA киселина може да се открие главно в растения като бръшлян, коприва, глог, както и в листата на кафе и артишокът.

Откъде идва хлорогенната киселина?

Хлорогенната киселина, за съжаление, не се среща в черно печено кафе. Този ценен Antioxidant се намира само в зелено кафе (непечено). Това е ценно, тъй като се използва дори и в медицината, поради бактерицидните, антивирусни и противогъбични ефекти.

Отслабващи свойства на хлорогенната киселина

Cga800 киселина има положителен ефект върху регулирането на нашия метаболизъм. Той помага да се намали асимилацията на захарите в организма, чието излишък причинява натрупването на мазнини под формата на телесни мазнини. Освен това тя има ефективно въздействие върху намаляването му. Недостатъчното ниво на захарта в тялото го принуждава да се възползва от резервите и консумацията на енергия, което е необходимо, за да работим точно с мазнини. По този начин мастната тъкан постепенно се изгаря. Добре е да се обогати този вид лечение с подходяща диета и упражнения. Когато избирате подходящата диета, струва си да решите да приемате диета с ниско съдържание на мазнини, както и нискокалорична диета. Тази комбинация ще ни позволи да видим ефектите много по-бързо.

Други здравни свойства на киселината

Освен отслабването си, хлорогенната киселина има много други предимства. Препоръчва се за хора, които се борят с инсулино-зависими заболявания, като диабет тип 2 или инсулинова резистентност. хлорогенната киселина е идеална за контролиране на колебанията в кръвната захар. Според изследвания, проведени от японски учени, хлорогенната киселина помага за борба с хипертонията. Изследванията показват, че потреблението на Green Coffee може да сведе до минимум риска от разливане и удар с до една четвърт.

препоръчвам  Calminax - мнения, цена, коментари официалния сайт

Естествено, както при всяка добавка, е необходимо да се поддържа подходящо умереност и да се спазва определената доза. Препоръчваната дневна доза хлорогенна киселина е 800 mg.

Благодарение на гореспоменатите резултати от изследването и описаните ефекти на хлорогенната киселина, ще бъде по-лесно да се вземе решение за използването на отслабване с употребата на препарат, съдържащ неговия екстракт. Медицинските и научни потвърждения за ефикасност правят тези продукти най-надеждни. И накрая, остава само да ви пожелая най-добрите резултати, когато се отървете от излишните килограми с таблетки, съдържащи хлорогенна киселина.

About Ralitsa Yankova Ivankova
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *