Acai Berries – мнения за естествената добавка за Weight Loss

[Total:    Average: /5]

Acai Berries – мнения за естествената добавка за Weight Loss

Разбира се, плодовете Acai сега имат своите “пет минути”. Все повече и повече хора искат да ги имат и да ги ядат в възможно най-големи количества. Но какво крият те, че предизвикват толкова голям интерес към Полша и света като цяло?

Какво е Acai Бери?

jagody acai na odchudzanie 300x198 Acai Berries  мнения за естествената добавка за Weight LossМного хора лекуват Acai berries като чудо излекуване и биха били склонни да плащат много за тях. Все пак има някои, които изобщо нямат представа какъв е плодът. Затова си струва да ги запознаем с тези изключителни плодове. Acai Berries са малки плодове. Те се срещат естествено в низините и влажните зони на амазонските гори. Плодът може да се намери на бразилски палмови дървета, с няколко стъбла, които с течение на времето растат, за да произвеждат плодове, които растат от юли до декември. Около 6 кг плодове могат да бъдат събрани от едно дърво. Те изглеждат доста подобни на тъмно грозде, но плодовете са по-малки, по-тъмни и освен това имат определено различен характерен вкус, който е комбинация от плодове и шоколад.

Открийте богатството и силата на плодовете Acai

owoce jagody acai 300x182 Acai Berries  мнения за естествената добавка за Weight LossВкусът не е най-важният въпрос, защото популярността на Acai плодове не се определя от факта, че те вкус като шоколад Бери. По-важното е, че тези плодове са богат източник на много важни хранителни вещества, които са от съществено значение за правилното функциониране на нашето тяло. Под тънката кожа на плодовете Acai е силата на Antioxidants, които имат Antioxidant свойства.

Antioxidants са съединения, които, когато се доставят с храна, допринасят за задържането на свободните радикали, които имат разрушителен ефект върху човешкото тяло. Осигуряването на тялото с Antioxidants по този начин намалява риска от рак. Antioxidants също така намаляват риска от сърдечносъдови заболявания и оказват положително влияние върху хода на такива заболявания като: диабет, чернодробни заболявания, катаракта, глаукома, зачервяване на прах, херпес, имуносупресия.

Въпреки това, Antioxidant имоти не са единствените предимства на Acai плодове. Тези плодове съдържат до 18 аминокиселини. Също така съдържат омега киселини, които са много важни при профилактиката на сърдечни заболявания и заболявания на кръвоносната система. В допълнение, омега киселините намаляват нивото на така наречения “въглероден окис”. лош холестерол, увеличаване на положителните фракции. Благодарение на омега киселините, косата, кожата и ноктите са по-силни и изглеждат по-здрави. Омега киселините също така подобряват мозъчната функция, повишават концентрацията и интелектуалната ефективност, като по този начин намаляват риска от болестта на Alzheimer.

Acai Berries също са богати на витамини от вида B, особено B1, B2 и B3. Витамин B1 успокоява болката и ускорява процеса на заздравяване на раните. Дефицитът на този витамин води до нарушения на централната нервна система и може също да доведе до депресия. Липсата на витамин В1 може да доведе до болест на Бери-Бери, чиито основни симптоми са нарушения в работата на невроните и мускулните влакна, може да доведе до болка в крайниците, мускулна слабост, нарушения могат също да повлияят на сърдечно-съдовата система. Витамин В2 е от съществено значение за правилното функциониране на нервната система. Неговите недостатъци могат да доведат до забавен растеж, зрителни проблеми и загуба на коса. Витамин B3, от друга страна, участва в промяната на метаболизма, улеснява освобождаването на енергия. Има положителен ефект върху външния вид на кожата и върху появата на косата. Akai плодове също са богати на ценни минерали.

препоръчвам  Dr Parell къде да купя?

jagody acai owoce 300x200 Acai Berries  мнения за естествената добавка за Weight LossВъпреки това Acai Berries има не само здравина, но и отслабване свойства. Те допринасят за ускоряване на метаболизма и по този начин дават възможност за отслабване. Много често, в допълнение към Acai Бери екстракт, хранителни добавки съдържат също така съставки като хром и кофеин, които също имат отслабване свойства. Въпреки това, ние няма да отслабвам без усилие от наша страна, тя никога не се случва така, сякаш чрез магическа пръчка. Weight Loss е възможно само в комбинация с диета и упражнения.

Откъде мога да получа Acai плодове от?

Пресни плодове от плодовете Acai се предлагат само в гората на Амазонка. В нашата страна, плодове в своята естествена, прясна форма не е на разположение. Плодовете не са много издръжливи, така че техният транспорт е невъзможен. Освен това те не са месести, тъй като се състоят главно от семена. Така че, ако искаме да ядем плодове Akai, трябва да вземем решение за хранителните добавки.

Митове и факти за Acai плодове

През годините много митове са се развили около Acai berry-базирани добавки. Това е научно доказано, че плодовете имат много положителен ефект върху нашето тяло и функционирането на много органи, но си заслужава да се разгледа цялата информация, която се появява във връзка с Acai плодове, това е Acai Бери. Какво е факт и какво е мит?

 • Бери Акай се бори със свободните радикали. Това е.истинаAcai има Antioxidants, които инхибират активността на свободните радикали.
 • Jagoda Acai поддържа и отслабванетоистинаAcai ускорява метаболизма, регулира храносмилателните процеси, потиска апетита и ускорява изгарянето на мазнините. Въпреки това, за ефектите, които трябва да използвате диета и по-голяма физическа активност.
 • Acai Berry укрепва имунната система на организма, която също включваистинаЦенните Acai Berry вещества понижават нивото на вредния холестерол и поддържат нивото на добрия холестерол в нормата. По този начин те са важен фактор за превенцията на сърдечно-съдовите заболявания.
 • Acai Berry подобрява външния вид на кожата,истинаФитостеролите, съдържащи се в Acai Berry имат ефект върху външните слоеве на кожата, видимо изглаждащи, овлажняващи и стягащи.
 • Acai Berries подобрява умствената ви фитнес, включителноистинаТова се дължи на ненаситените мастни киселини на омегата, които подобряват функционирането на нервната система и мозъка.
 • Acai Berries е богат източник на калций, който включвамитИзчислено е, че 260 mg калций присъстват в 100 g суха материя, но няма доказателства в подкрепа на това.
 • Acai плодове имат повече протеини от кокошките следващото яйцемитТова е невярно, защото 100 g сухо вещество Acai съдържа 8.1 g здравословен протеин и 100 g пилешки яйца съдържат до 12.6 g протеини.
 • Acai Berry са в състояние да лекува много от следните заболяваниямитJagoda acai не е лек и не може да излекува болестта. Добавките поддържат само лечението и са част от здравната профилактика.
 • Допълванията, базирани на Acai, са напълно естествени, също таканеистинаНе всички добавки са 100% естествени. Винаги проверявайте състава на продукта, преди да го закупите.
препоръчвам  Skinetrin 2 - становища относно добавката към цвета на ноктите

jagody acai w koszach 300x140 Acai Berries  мнения за естествената добавка за Weight LossAcai Berries има най-висока концентрация от полезни Antioxidants. Те съдържат повече от зеления чай (около 100 пъти), 30 пъти повече от червеното вино. Коефициентът на ORAC (капацитет за абсорбция на свободни радикали) за 100 грама замразени сушени плодове Acai е 102700 единици. Това е забележително, тъй като повечето хора по света консумират само около 1000 ORAC на ден.

“Въпреки че има много видове рак, това, което ги обединява, е свободните радикали, които имат значителен принос за развитието на рака. Много е важно Antioxidants да бъдат ефективни както за предотвратяване, така и за лечение на рак.” (Източник: Super Antioxidants “от Джеймс Ф. Балч).

Като се вземат предвид силните Antioxidant свойства на Acai плодове, те могат да бъдат спасени на едно от най-високите позиции в противоракова профилактика.
В Полша плодовете Acai са известни за кратко време, докато в басейна на Амазонка те са били известни и използвани дълго време. Това е една от основните коренни храни на племената. Антидот за много заболявания. Поради своите изключителни свойства, това растение може да се нарече панацея без патос.

Acai Berries – ескалация на славата

Oprah е зад нарастващия интерес към Acai плодове и насърчава тези плодове на своя сайт като така наречените “Acai Бери”. Суперхрана .

euterpe oleracea na odchudzanie 300x300 Acai Berries  мнения за естествената добавка за Weight LossПрез февруари 2008 г., в телевизионно шоу, Опра Уинфри обсъждаше ползите за здравето от плодовете на Acai. Нейният гост, кардиолог от Ню Йорк, представи списък с продукти, които са богати на Antioxidants, а тези плодове бяха в горната част на списъка. Acai съдържа два пъти повече Antioxidants като боровинка, която не е по-малко богата на тях.
След програмата Oprah публикува на своя уебсайт списък с 10 продукта, т.нар. “Списък с продукти”. Излишни продукти. Acai се класира на първата позиция преди минута. боб, ядки или зелени зеленчуци.
Насърчаване на тези плодове по такъв начин, че американците и целият свят да започнат да търсят продукти, съдържащи Acai, като по този начин търсят намаляване на теглото, забавяне на процеса на стареене. Смята се, че самите американци харчат 104 мл на тези продукти през 2008 г. USD.

Всичко това драстично увеличи износа на акаи, с 53%. Цената на плодовете в Бразилия също се е увеличила многократно и този плод възлиза на 40% от цялата храна, консумирана от хората в този регион на света.
Освен това, в района, където се намира Acai, местните власти още повече увеличават интереса си. Те препоръчват да ядат плодове, подчертавайки, че той има положителен ефект върху костите, мускулите, както и върху спирането на ефекта от остаряването, по-нататъшното намаляване на нивото на холестерола и глюкозата, подобряване на кръвообращението, стимулиране на имунната система. Родителите се насърчават да дават плодове Acai на децата си още на 6 месеца.
Acai плодовете съдържат значителни количества витамини и минерали. Витамини, включени в Acai: B1, B2, B3, E, C. Минерали: фосфор, калий, протеини, Омега 6 и Омега 9 мастни киселини. Също така съдържат Antioxidants, споменати по-горе.

препоръчвам  Малина Кетон - кексони от малини и фин силует

Acai Berries – добавки на полския пазар

Acai оригинал

tabletki acai original Acai Berries  мнения за естествената добавка за Weight LossAcai оригиналната хранителна добавка, в допълнение към Acai Бери екстракт, също съдържа основни хранителни вещества, витамини и минерали, които поддържат правилното функциониране на тялото. Поради това продуктът не само помага да изгори калории, но също така ускорява метаболизма, почиства токсините и добавя енергия чрез осигуряване на подходящо количество витамини и микроелементи. Мярката се основава на научно доказаните предимства на Acai Berry. Също така съдържа кайенска пипер, екстракт от зелен чай и акациево влакно.

AcaiBerry 900

tabletki acai berry 900 175x300 Acai Berries  мнения за естествената добавка за Weight LossХранителна добавка AcaiBerry 900 е напълно природен продукт, чиято основна съставка е екстракт от най-доброто разнообразие от плодове Acai от тропическите гори на северната част на Амазонка. Всяка капсула съдържа 350 mg Acai Бери екстракт. В допълнение продуктът съдържа и екстракт от листа зелен чай. Всяка капсула съдържа това, което самият екстракт е богат, т.е. влакна и Antioxidants. Съмненията се повдигат само от ефективността, която производителят декларира от своя страна. Той гарантира, че AcaiBerry 900 може да загуби 12 кг след 5 седмици. Трябва да решаваме сами дали трябва да повярваме в такива уверения.

Acai Power

tabletki acai power 173x300 Acai Berries  мнения за естествената добавка за Weight LossAcai Power диетичната добавка съдържа екстракт от Acai Berry, екстракт от зелен чай, екстракт от Garcinia Cambogia и екстракт от каран. Всяка капсула съдържа 520 mg от активното вещество. Капсулата трябва да се приема около 15 минути преди хранене веднъж дневно. Производителят гарантира, че първите ефекти са видими само след 3 дни и също така осигуряват възможна Weight Lss от около 6 кг на месец без допълнителна диета или физическа активност. Acai Power Supplement е много популярен сред хората, които искат да се отърват от прекомерното количество мазнини.

резюме

Изключителните свойства на плодовете Acai са научно доказани. Разбира се, струва си да се достигне за тях, когато искаме да подобрим качеството на нашето здраве и външен вид. Въпреки това е важно да изберете хранителни добавки, които съдържат само естествени съставки. Най-ценните са тези, които съдържат колкото се може повече екстракт от Acai плодове и възможно най-малко допълнителни вещества. Ако искате да намалите телесното си тегло с помощта на екстракт от екстракт от Acai Berry, трябва да решите да въведете правилна диета и физическа активност едновременно.

jagody acai Acai Berries  мнения за естествената добавка за Weight LossВНИМАНИЕЗа ограничен период от време официален дистрибутор на Acai Berry Extreme таблети има специално предложение за нашите читатели. Тя се придружава от 100% гаранция за възстановяване на пари за закупено отслабване, в случай че не донесе очакваните резултати.


Кликнете тук, за да купите хранителна добавка Acai Berry Extreme

използвайте тази връзка, за да получите БЕЗПЛАТНА ДОПЪЛНИТЕЛНА ДОСТАВКА

Промоцията продължава до:2018. 07. 06 до 23:59 часа.

Поради изчерпването на запасите промоцията е ограничена във времето

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 280 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*