alli – мнения за спорната добавка за отслабване

[Total:    Average: /5]

alli – мнения за спорната добавка за отслабване

Какво представлява Али?

Alli е лекарство, съдържащо активно вещество, наречено Orlistat. Продуктът се продава под формата на тюркоазени капсули (60 mg) и таблетки с бяло засмукване (27 mg).

Каква е целта на подготовката на alla?

Alli е продукт, който поддържа Weight Loss. Препаратът се използва в комбинация с нискокалорична диета, при която нивото на мазнините се понижава. Той се използва при възрастни с наднормено тегло, при които ИТМ е равен или по-висок от 28.

Alli се предлага без рецепта.

Как да използвам alla?

Капсула Alla или смучеща таблетка се приемат преди, по време на или до един час след хранене. Лекарството се използва три пъти дневно. Alla не се използва в комбинация с храна без мазнини. Също така не се приема, когато се откажем от хранене. Тези, които използват препарата, трябва да въведат и диета, в която 30% от дневното търсене на калории ще дойде от мазнини. Само трите основни ястия на ден трябва да се консумират.

Още преди началото на лечението с Alla, пациентите трябва да въведат диета и упражнения. Ако не отслабвате през първите 12 седмици от лечението, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт. Вероятно ще трябва да се откажете от това лечение.

Как работи Алла?

Alli съдържа активното вещество Orlistat. Това е лекарство, което не влияе на апетита ви. Орлистат блокира стомашно-чревните липази, като по този начин блокира способността на организма да смила мастна тъкан в стомашно-чревния тракт. Това означава, че една четвърт от консумираните мазнини преминават през тялото неразградени и в крайна сметка се екскретират. По този начин тялото не използва тази мазнина за енергия, нито я съхранява под формата на мастна тъкан, което улеснява намаляването на телесното тегло.

препоръчвам  Artroser - състав, ефекти действие. Получаване на болка и скованост на ставите.

Как беше изпитана alla?

Тъй като Alli се основава на друго лекарство, което съдържа същото активно вещество и вече е разрешено (Xenical 120 mg), пациентите, които също са приемали Xenical, са участвали в проучването на Alli.

Ефективността на Alla е оценена въз основа на три основни проучвания. В проучването, което продължило от една до две години, 1353 пациенти с ИТМ, по-високи или равни на 28, взеха участие в проучването. В това проучване ефектът на различни дози Alla се сравнява с ефекта на плацебо. Пациентите следват правилна диета по едно и също време. Преди проучването да е приключило, никой от лекарите или пациентите не е знаел кой какво приема и кой приема плацебо. Третото проучване се основава на комбинацията от плацебо и доза Alli в група от 391 пациенти с BMI между 25 и 28. Третото проучване продължи 4 месеца. Всички проучвания показват намаляване на телесното тегло. Основната цел на проучването е да покаже, че засмукващите таблетки на Alli 27 mg имат същия ефект като капсулите на Alli 60 mg.

Какви са ползите от използването на Alla в проучването?

Употребата на Alli дава по-добри резултати от плацебо. В две проучвания, при които са участвали пациенти с ИТМ с 28 или повече телесни мазнини, пациентите, приемали Alli Capsule 60 mg, намаляват теглото си средно с 4,8 kg. В плацебо групата това намаление на теглото е било 2,3 кг.

В проучването на група от хора с ИТМ от 25 до 28, няма забележимо Weight Loss.

Проучванията, насочени към разликата между таблетките за засмукване и капсулите, не показват такива разлики. Пациентите от двете групи екскретирали същото количество мазнини от червата.

препоръчвам  Resverin - мнения за нова подготовка за отслабване

Какви са рисковете, свързани с употребата на Alla?

По-голямата част от времето употребата на Alla може да причини странични ефекти в стомашно-чревния тракт. Диетата с ниско съдържание на мазнини намалява риска от загуба на мазнини. По правило нежеланите реакции се появяват в началната фаза на лечението и изчезват спонтанно. Най-честите нежелани реакции са мазни петна, газове със секреция, налягане на изпражненията, мастни и мастни изпражнения, подуване с освобождаване на газ, меки изпражнения. Пълният списък на нежеланите странични ефекти може да бъде намерен в листовката.

Alli не е предназначен за хора, които са алергични или свръхчувствителни към активните вещества на лекарството или към някоя от допълнителните му съставки. Не трябва да се използва при хора, които използват циклоспорин или антикоагуланти. Не се препоръчва за хора, които имат дългосрочен синдром на малабсорбция или холестаза. Не е подходящ за бременни или кърмещи жени.

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 280 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*