Bluronica – мнения, коментари, цена,

[Total: 0    Average: 0/5]

Редакторите на нашия портал е внимателен към новостите на пазара на козметика, и така ние обърна внимание на активните рекламират в интернет „, комплекс от хиалуронова киселина“, който предизвика смут в жените като ефективно средство за защита бръчки и за подмладяване на кожата.

Продавачът е разположен продуктовата си като „професионален козметичен продукт с активни анти-стареене свойства за хора над 30 години.“ Основният продукт е „гел Bluronica киселина и колаген“, който често се нарича „гел активатор Hyaluron“ .A серум отива като подобри действието на гела.

  • ясно изглажда бръчки,
  • коригира лице контур,
  • изравнява тена,
  • премахва пигментация
  • предотвратява недостиг на колаген,
  • възстановява стареене на кожата,
  • изглажда белези.

Bluronica: анализ състав

гел активатор Bluronica съдържа, както е посочено от продавача, не само хиалуроновата киселина, но колаген, амарант масло и витамин комплекса. Без значение как се опитахме, не може да намери навсякъде подробна информация за състава на съставките -., Което, в какво съотношение, концентрацията на който съдържа гел на активатор с хиалуронова киселина

Продавачът е вписана само „активните“ съставки, които са от съществено значение за рекламни продукти. Пълният структура е скрита и недостъпна за потребителя. Искате ли да коментира съдържанието поне на посочените компоненти:

  • хиалуронова киселина (НА) в правило трябва да стимулира функцията на фибробласти, които синтезират колаген и еластин. Но фактът, че нейната ефективна концентрация в състава трябва да бъде 0,5-1,5 на сто. Bluronica не съдържа информация за концентрацията на всички съставки. Вторият важен момент е размерът на молекулите на хиалуронова. Факт е, че върху функцията на фибробласти и производството на колаген засяга само ниско молекулно хиалуронова киселина – с молекули размер от 50,000 до 130,000 далтона. В допълнение, размерът на молекулите прониква през кожата. Един обикновен молекула на хектар имат много 25.000.000 далтона и качество производител специална технология се съборят тези големи молекули на по-малки фрагменти. Качество сертифицирани продукти с ха – има приблизително 2500 до 5000 рубли. Малко вероятно е, че ще бъде изненада, че производителят на гел продукт активатор Hyaluron на -. Не е посочено не само концентрацията на HC, но и молекулният размер на хиалуроновата киселина в състава на двата продукта на комплекс Hyaluron
  • молекула колаген на колаген е също са много големи молекули и поради това те не са в състояние да проникне в кожата. Следователно, производителите високо качество използват технологията на хидролиза на молекулите на колаген в по-малки фрагменти, които са в състояние да проникне в кожата. В този случай производителят казва за съдържанието на хидролизиран колаген. Въпросът е какво колаген е хиалуронова универсален гел активатор е вероятно риторичен.
препоръчвам  Skinny Stix - мнения, коментари, цена, къде да купите

Важно: но това не е всичко … нещо е, че дори хидролизиран колаген, нито съдържание хиалуронова киселина Като цяло, не можем да се намали дълбочината на бръчките, нито резорбция на белези. Всичко това е просто невъзможно. Единствените външни средства за бръчки, ефектът от които е доказана в проучвания средства на базата на локални ретиноиди (например, крем Retin-A).

изследвания относно най-ефективните средства за белези, показа, че тези средства могат да намалят само на риска от тяхното образование, и то само ако използването на такива средства, като превантивна поддръжка, т.е., веднага след излекуването на увреждане на кожата. Когато вече е образуван белег, дори тествани серуми (например, гел „Dermatix“) -. Не са много ефективни

Тревожни противопоказания Bluronica

Обикновено, средствата, с хиалуронова киселина за външно приложение нямат никакви противопоказания и странични ефекти. Така че много неспокоен на съществуващите противопоказания, както е публикуван от продавача, и без съмнение се дължи на състава, който не се разкриват …

Противопоказания за използването на гел активатор Bluronica -.
→ бременност
→ кърмене,
→ 25-годишна възраст

гел Bluronica киселина и колаген: опити

На сайта на производителя на становища „дерматолог-козметолог на най-високата категория“, което обещаваме интензивен лифтинг на кожата, бързо възстановяване на стари клетки, изглажда бръчките, намалява белези и белези като цяло … производителят ясно е направил не се колебайте да се прехвърлят почти всички проблеми на съвременното козметологията, за решаване на някои от които не са успели никой, дори и най-сериозните европейски производител.

препоръчвам  Uniderm - мнения, коментари, цена, къде да купите

Производител и онлайн продавачи внимателно заобиколи следните въпроси –

Купи чудо серум може да бъде само онлайн само по една причина – този продукт не е сертифицирането, не е нито серум, нито дори Bud. Така че той разпространява незаконно и само чрез интернет. Продуктът е със сигурност прави или в Китай, но най-вероятно в мазетата на предградията.

По отношение на хиалуронова гел Bluronica киселина и колаген – не успя да намери дори информация за контакт нито производителят, нито свързаните с него продавачи. Въпреки липсата на важна информация, реклама на сайта е много добре обзаведени, мнения на клиенти.

мнения на клиенти на уебсайта на продавача – Bluronica

Bluronica – становищата на уебсайта на продавача, като всяка реклама, е строго положителна и ентусиазирани, но не и без грешки:

Ясно е, че рекламодателя и се опитва продавача за вашия универсален активатор гел продукт Bluronica да пиша мнения фолк на прост език, оставяйки впечатление за значението и ефективността на комплекс Hyaluron. Въпреки това, активатор на гел Hyaluron -. Каналът не е намерен, като продавач, както изглежда, внимателно ги премахва от сайта му по очевидни причини

Bluronica цена: къде да купя

Имайте предвид, че Bluronica цената е доста висока и 2 продукт. Т.е. активатор гел, хиалуронова киселина и колаген може да бъде закупен само заедно с интензивен серум, и само на уебсайта „комплекс хиалуронова киселина“.

За 2 бутилки 30 мл цена ще бъде … с постоянна сезонна отстъпка.

Bluronica

Поръчай днес и като получиш безплатна доставка и гаранция за удовлетвореност.

50% Само днес!

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 227 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*