Easy Phrases – мнения за начина на изучаване на чужди езици

[Total:    Average: /5]

Easy Phrases – мнения за начина на изучаване на чужди езици

Днес познаването на чужди езици не е нищо необичайно, но най-малко ефективното използване на езика на Шекспир е абсолютният минимум. За съжаление, има много хора, особено тези на средна възраст (например ромите, ромите и ромите). Основната причина за това е, че студентите, които отиват на работа в чужбина, изпитват големи трудности да усвоят нова реч. Има много методи за изучаване на чужди езици на пазара, но не всички от тях са ефективни. Важно е учебната система да съответства на показанията и характеристиките на мозъка на човека, в който случай придобиването на нов речник е най-ефективно. Едно от най-интересните предложения на пазара е иновативен метод, разработен от световно известния полигел на Allen Collins, т.е. Easy Phrases. Наистина ли работи?

Защо да се уча от Easy Phrases?

Екип от учени, психолози и лингвисти, под председателството на Алън Колинс, знаеше колко важни са езиковите умения днес. При разработването на този метод те се фокусираха изключително върху измеримите ползи за крайния потребител. С Easy Phrases лесно можете да постигнете своята мечтана кариера и социално развитие, да осигурите личното си развитие, да събудите завистта в околната среда и да не се притеснявате за комуникацията в чужбина!

Къде е тайната на метода на обучение Easy Phrases?

Easy Phrases, 14-дневен метод за изучаване на чужди езици, има за цел да включи изцяло мозъка в учебния процес. Други традиционни методи на преподаване на пазара не използват дори 10 процента от възможностите на този гениален инструмент, който е човешкият мозък. В повечето случаи на когнитивни процеси в ежедневието нервната система се възползва от само няколко рефлексни арки, а истинският потенциал на милиони нервни връзки остава в сън. Методът на обучение Easy Phrases отваря ума и достига до мястото, където достига само подсъзнанието.

препоръчвам  Arthrocare Преглед на продукта

Системата за обучение на Алън Колинс активира двете мозъчни полукълба, които имат различни задачи по паметта. Лявото церебрално полукълбо анализира слуховите усещания само, докато дясното мозъчно полукълбо забелязва визуално предстоящо изображение. Easy Phrases медийните фишове следователно включват много нервни пътища, което улеснява помнянето на значението на наскоро научената дума – изследванията показват, че в този режим човешкият мозък работи до 5 пъти по-бързо от обикновено!

Три нива на действие Easy Phrases

Този метод е предназначен да “предсказва” ReAction на човешкия мозък. На първо място, няма да загубите мотивацията си да изучавате език поради липсата на видими ефекти. Всички знаем колко е важно да имаме правилната мотивация и желание да работим органично. Easy Phrases гарантира всеки ден напредък в обучението.

На второ място, тази учебна система стимулира и активизира човешкия мозък да работи повече от пет пъти по-бързо. Това не е непосредствено, но ще забележите рязко увеличаване на възприятието си след само 3-4 дни, когато започнете да усвоявате няколко пъти количеството информация, от която се нуждаете. След няколко дни рефлекторите ще се стабилизират и нивото на активиране на мозъчната кора ще бъде винаги пет пъти по-високо в контакт с даден език.

Третият, може би дори най-важният, аспект на използването на Easy Phrases е, че той автоматично ускорява изучаването на чужд език. Няма да има нужда да мислите и да повтаряте думите в паметта си във вашето свободно време – подсъзнанието ще го направи за вас. Достатъчно е да се спомене, че методът Easy Phrases създава до 15 пъти повече нервни връзки, отколкото в случаите на други учебни системи.

препоръчвам  Make Lash - мнения за серума за растеж на мигли

Учените потвърждават ефективността на Easy Phrases

Този метод на преподаване на чужди езици е подготвен от световно известен полиглот, 62-годишният Алън Колинс. Този невероятен човек вече говори перфектно 23 езика и наскоро придоби нови знания благодарение на метода си.

Алън Колинс, в тясно сътрудничество с група психолози, социолози и невролози от Харвардския университет, проведе няколкоседмично проучване, за да оцени влиянието на преподаването на Easy Phrases върху тестовете. Изследователската група се състои от повече от 150 души от различни възрасти, които поглъщат необходимата информация в различна степен.

Всички хора в изследователската група бяха избрани така, че да не представят над средните езикови умения или характеристики, специфични за печатарската индустрия, което прави изследователския метод по-надежден. В началото всеки участник трябваше да определи на какъв език би искал да научи и за тях трябваше да е пълен език или език, който знаеха малко. Следващата стъпка беше да се научим според указанията на метода Easy Phrases, с цел финализиране на резултата в специален тест.

След като резултатите са съставени, учените не бяха изненадани, включително тестери. В окончателния доклад, изготвен от Алън Колинс, се казва, че ефективността на метода Easy Phrases се колебае на ниво, недостижимо за всяка друга система с 98 процента – това е колко процента от респондентите овладяват езика по техен избор на основното ниво или по-висок само за две седмици , Интересното е, че всички тестери в групата постигнаха значителен напредък, така че освен времето, ефективността на Easy Phrases беше 100%. Някои хора са научили повече от един език в четиринадесет дни, затова може да се каже, че потенциалът на този начин на учене е много по-висок от очакваното.

препоръчвам  White Express System - становища относно подготовката на бели зъби

Easy Phrases – Становища относно ефективността на метода за изучаване на чужд език

След публикуването на резултатите от изследването, методът Easy Phrases привлече много широка група експерти в областта на езиковото обучение. Един от тях е друг известен полиголит д-р Марко Андерс, който говори на 20 езика. “Повечето от езиците, които познавам днес, научих в младостта си до 36-годишна възраст. Мислех, че моите възприятия са изчерпани, но след това се озовах на Easy Phrases. Оказа се, че въпреки старостта си успях научете нещо друго. ” Андерс е доволен от това.

Струва си да се използва методът Easy Phrases?

Познаването на няколко чужди езика не е много евтино. Това е рядко умение, което може да допринесе за успеха в професионалния живот, но и в личния живот. Ако искате да научите езици ефективно, струва си да изберете само най-ефективните начини за учене. Поглед към експертните мнения и резултатите от изследванията, това е методът на Allan Collins, Easy Phrases.

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 280 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*