Electricity saving box – мнения, коментари, цена,

[Total:    Average: /5]

Energosberegeniya устройството: Принципът на работа на клиентите и становища

Електричество Saving Box е устройство, за да се намали консумацията на електроенергия и защита на домакински уреди от негативните фактори оказващи влияние върху общата мрежа. Принципът на работа на устройството е конструирано за прехвърляне на част от паразитни натоварвания в активна мощност, която се използва от домакински уреди се измерват и стандартно измерване -. Електромери

Ефектът на КРМ – компенсиране на реактивната мощност позволява да се намали общото потребление на енергия чрез намаляване на режийни, с което не се товари недвижими употреба

.

В становищата на тези, които вече са закупили икономичен на енергия и използването му за повече от един месец, потвърди намаляването на консумацията на електроенергия. Освен това, устройството намалява паразитната тежест от реактивната мощност, при което по-малко износване на двигателите на домакински уреди -. Хладилници, перални машини, миялни

За да купите такова устройство, в случай, че у дома си много и често тичам устройства с асинхронни двигатели и различни индуктори.

Отидете на уебсайта на доставчика на

Електричество Saving Box – най- невярна или истината

?

Икономичен електричество електроенергия пестене Box вече привлече вниманието на потребителите и специалисти. Реални мнения за устройството доста спорен, но за да се заключи, че това не е пълна измама нищо неподозиращия купувач ще позволи на изчерпателна информация за устройството.

Преди закупуване важно е да знаете как да използвате фотоапарата, как да се тълкува ръководството с инструкции за това какво да очакваме в реалност.

Сред огромния брой на енергоспестяващи устройства икономична електроенергия пестене Box има редица интересни функции:

 • малкия размер и възможност за монтаж във всеки електрически контакт;
 • липсата на изразена нагряване при работа;
 • проста система за контрол – уредът определя момента, когато трябва да се компенсират появата на фалшиви натоварване на мрежата;
 • удобен статус дисплей на предния панел само два светодиода, които показват, че оборудването е включен и работи.
препоръчвам  Erogen X - мнения цена къде да купя България

За да се разбере дали устройството е икономия на енергия в реално и да спестят пари, трябва да се разбере какви видове контра натоварването и принципа на работа на уреди в мрежата.

А намотка, монтирана в уреда произвежда магнитно едно време. Асинхронен двигател пералня или съдомиялна машина, циркулационната помпа за отопление, е система от тези механизми. С течение на електричество има т.нар реактивен товар и паразитни токове. Това е непродуктивна консумация на енергия, която отива в нагряване на устройството, не се ползват собственика и постепенно разнищването техника.

Икономичен частично абсорбира товара, акумулиране на енергия в последователност на кондензатори. При управление на асинхронен двигател използва променлив ток, това означава, че веригата е прекъсната 50 пъти в секунда. В тези моменти от страна на натрупаната енергия се връща в мрежата, като по този начин да компенсират загубата на бобините.

Реалното потребление на електрическа енергия, която е установена от секретаря е активно само за зареждане. Устройството за измерване не реагира на фалшиви течения и реактивна мощност, защото се случват само във веригата на двигателя или спирала. Но произходът им е свързано с известна загуба на енергия, а оттам и общо потребление нараства.

Direct развод потребителят не е тук – икономичен наистина намалява консумацията, но не в същата степен, както се регистрира. За да се получи ефекта необходимо да се спазват няколко условия:

 1. използването на устройството в мрежата заедно с потребителите, оборудвани с индукционни двигатели е съдомиялна машина и пералня, помпи за напояване и циркулация на водата, помпени станции на местната операцията, хладилници и климатици;
 2. , ако двигателите на устройствата и economicaly не е инвертор в скъпи модели на уреди тези устройства позволяват да контролирате работата на мотора или друга намотка чрез промяна на честотата, която поглъща реактивен товар;
 3. уреди и други устройства работят в дългосрочен режим – една типична ситуация за охлаждащите устройства и най-мощните битовите потребители, по-специално на хладилници и климатици през лятото;
 4. в една верига с икономичен не тип захранване UPS UPS-онлайн двоен инвертор преобразуване и автоматично превключване на еко.
 5. OL>

  Реалната цена на електрическа енергия зависи от правилно организирана схема за свързване на устройството. Много купувачи, след един месец на използване на устройството отбелязват, че консумацията е намалена най-малко с 5-7%.

  За да се намали цената на електроенергията от половината в този случай, ако продължавате да се активира само домакински уреди с мотори или активни бобини във веригата, например, мощни микровълнови компресори с дълъг период на работа.

  В нормални условия, че използвате светлини, компютри, телевизори и друга техника, която не създават голям брой фалшиви течения и е източник на високо потребление.

  За да се направи потреблението на енергия наистина е намалял, което трябва да включва икономически не във всеки изход, и в съответствие с определена норма, които ще бъдат обсъдени по-долу в инструкциите за използване на устройството. Икономичен не е развод и не измама, просто трябва да се използват правилно, а не да очакваме чудеса.

  опити клиенти

  Книга на експерти за устройството на електроенергия за пестене Box онлайн противоречиви, но това може да се заключи, че с правилното използване на устройството тя наистина работи. Не са знамения, но за едно устройство с голяма консумация на енергия, може да намали консумацията му с 10%.

  Ако очаквате да се намалят разходите за комунални услуги, придобиване на икономии на енергия ще се превърне в най-добрия си инвестиции. Това се потвърждава от многобройните становища по тематични форуми.

  Отидете на уебсайта на доставчика на

  Цена и къде да купя

  Electricity saving box спестява на сметките за електроенергия от 1690 рубли за четвърт със средна за руски консумацията на семейство. Тя проучвания, проведени от европейските технически центрове и специалисти в Русия. Статистическите наблюдения, публикуван в Интернет тези, които използват устройството за повече от три месеца, показват добри резултати за намаляване на потреблението.

  Купете икономичен електричество електроенергия пестене Кутия за дом, апартамент, гараж или сервиз на разположение на официалния сайт на производителя на продукта или неговите представители.

  Уникално устройство е прост и ефективен инструмент за пестене на енергия, необходими сложни уреди, особено перални машини, климатици, хладилници, миялни машини. Цена на устройството, за да купуват на едро и дребно е в съответствие с масовия потребител.

  Колко е Електричество Saving Box:

 • Москва -. 1 690руб
 • Санкт Петербург – 1 690руб
 • .

 • Екатеринбург – 1 690руб
 • .

 • Омска – 1 690руб
 • .

 • Украйна, -. 600 UAH
 • Днепропетровск -. 600 UAH
 • Gomel – 40 white.rubles
 • Almaty – 7100 тенге
препоръчвам  Dianol къде да купя?

Инструкции за употреба,

Инструкции за инсталация и използване на икономии на енергия на електроенергия за пестене Box:

 1. инсталиране на устройството във всеки изход в къща или апартамент;
 2. се гарантира, че светодиодите излъчват зелена светлина;
 3. брояч заключване в началото на работата на устройството;
 4. сравни разходите си за електроенергия с някой от предходния месец.
 5. OL>

  мненията на Electricity saving box показват, че принципът на икономиката се усеща, ако включите устройството в верига, която (клон) е жилищен или домашна мрежа, която използва най-мощните и е постоянно включен уреди – климатик, хладилник, пералня машина, помпа.

  Допълнителни продукти:

  Предимства

  икономиките на устройството не изисква постоянно внимание и удобен за използване:

 • устройството работи в автоматичен режим;
 • компактен корпус и универсален конектор включва Electricity saving box във всеки от изходите домакински;
 • той може да избере да мощност въз основа на всяка отделна клон или целия апартамент. – от 15 кВт

В допълнение към спестяване на енергия ефекта на фалшиви импулси, което значително намалява износването на вашите уреди.

Отидете на уебсайта на доставчика на

Видео: устройство, което да спаси пестене на електроенергия кутия

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 280 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*