Energy Beauty Bar състав – ефекти – действие – отговори – купуват

[Total: 1   Average: 5/5]

24k Gold Energy Beauty Bar е инструмент за масажиране на лицето, който включва технологията Nano Gold 24K за увеличаване на кръвообращението, като по този начин елиминира кожни проблеми и придава здравословна блестяща кожа. Когато Т-образният връх се допре до кожата Ви, нейните 6000-7000 микро вибрации подобряват способността й да абсорбира енергия, йони и хранителни вещества. Повишената абсорбция на витамини от своя страна активира клетките на кожата за ефектите против стареене, както и има много други ползи. Изненадващо  е обаче, но трябва само да използвате тази енергийна лента за кратък период от време (около три минути) на ден, за да имате здрава и красива кожа.

pin im.com 183868 derma vibrance Energy Beauty Bar състав  ефекти  действие  отговори  купуват


Състав на продукта

• Изработен е от дълготрайна полупроводникова сплав
• Той съдържа вдлъбната и изпъкнала част, използвана за масажиране на лицето
• Продуктът използва батерия DC AA, която е лесно достъпна в местния магазин.
• Предлага се в черна опаковка
Уникалност на продукта
Насърчава растежа на нови кожни клетки
The Energy Beauty Bar  осигурява достатъчно стимулиране на тялото и мускулите на лицето, като ефективно осигурява кожно-затягащ и контуро-повдигащ ефект. Вместо да отлепва кожните слоеве, продуктът стимулира растежа на нови кожни клетки, което води до подобряване на гладкостта, яркостта и еластичността на кожата. Резултатът от тези здравословни процеси е лъчезарна, млада и блестяща кожа.
Насочва се към проблемни области 
Той съдържа глава с Т-образна форма, която лесно може да докосне всяка част от лицето, включително по-трудно достъпните. Той е предназначен да подобри изключително уморени / подпухнали очи, увиснали линии на челюстта, линии на намръщване, пачи крак и досадните гърловини. С над 50 000 йонни микро вибрации всяка минута, продуктът Ви дава възможност логично да масажирате лицето си по-добре, отколкото с все друг метод.

препоръчвам  Easy Phrases - мнения за начина на изучаване на чужди езици

Ползи

Подпомага капацитета за абсорбиране на грим; енергийната лента вибрира 6000 пъти в минута (наричани микро-вибрации), подобрявайки способността на кожата да поглъща енергия. Колкото по-дълго използвате енергийния бар, толкова по-добри резултати ще получите.
Подобрява имунитета и предотвратява застаряването; подобрява кръвообращението и метаболизма, водейки до красива, здраво изглеждаща и млада кожа. Той също така намалява бръчките около челото, очите, устните и шията.
Дава Ви V-образно лице; незабавно преформулира контурите на лицето Ви, за да покаже младежката Ви енергия и външен вид. Можейки да задържа водата на кожата на лицето Ви, продуктът прави контур й съществено предефиниран, като й придава желания от Вас вид.
Преносимост; 24k Gold Energy Beauty Bar е не само преносим, но и лесен за носене. Той е приблизително с размера на писалка за маркиране на кошници и като такъв можете да го вземете със себе си, за да го използвате по Ваше удобство. Също така използва малки АА батерии, които не се изчерпват бързо (те стигат за повече от два месеца )

 font b 24K b font font b Golden b font Waterproof Pulse font b Beauty Energy Beauty Bar състав  ефекти  действие  отговори  купуват


Ефекти

Високочестотните вибрации на продукта създават следните желани ефекти върху лицето и тялото Ви;
• Моментално повдига и затяга кожата на лицето.
• Елиминира задържането на вода
• Изчиства секрецията на кератин
• Повишава еластичността на мускулите на лицето.
Общият ефект е здрава кожа, без бръчки около устата, очите и челото. За лица, които имат подпухнало лице, продуктът ще се справи с основния проблем (прекомерно задържане на вода), като по този начин ще осигури V – образен ефект.

Метод на приложение

Дръжте продукта за края му за да се насладите на максимални вибрации (вибрациите намаляват, когато държите инструмента твърде близо до T-образната глава). Нанесете го преди да сложите грим и / или овлажнител. За бързи и оптимални резултати използвайте с 45 градуса повдигане нагоре, за да изпитате незабавния ефект на повдигане.
Лицето и шията: масажирайте по цялата шия и лице отдолу нагоре. Не е препоръчително да се използва силно движение надолу, тъй като това може да доведе до увиснало лице.
Очите: Започнете отдолу и следвайте структурата на очите си. Освен очите, фокусирайте се върху пачия крак, докато се движите нагоре и надолу.
Линиите около устата: Завъртете инструмента с движение надолу нагоре. Приложете енергийната лента на челото си, като използвате подобни движения.
Врат: Започвайки от основата на шията си, преместете се нагоре към линията на челюстта. Процесът се повтаря отново за няколко минути.
Премахване на подпухналост: Използвайте продукта нагоре и надолу по лицето.
Общо здравословно състояние: Използвайте лентата за енергийна красота 3 пъти на ден, като всеки път трябва да трае около три минути, за да изпитате максималните ефекти по кожата на лицето и тялото си.

препоръчвам  Hairise - Становища за нов спрей за защита от плешивост

Energy Beauty Bar %D0%B4%D0%BB%D1%8F %D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0 Energy Beauty Bar състав  ефекти  действие  отговори  купуват

Клиентски отзиви

Всички клиенти, които са използвали продукта, нямат нищо друго за казване освен похвали за несравнима полезност и неустоими ползи на продукта. Въпреки че причините за покупката на продукта се различават значително, всички се съгласяват, че продуктът надхвърля очакванията им. По-долу са някои от техните отзиви;
Една клиентка, която признава, че е купила продукта само за целите на повдигането на кожата на лицето, е била доволна от резултата му. Преди да използвала продукта, тя се будела постоянно с подпухнало лице, което изглеждало много по-кръгло, отколкото по-късно през деня. Тя използвала Energy Beauty Bar, за да масажира бузите си с движение нагоре и надолу. За нейно учудване продуктът напълно изкоренил проблема и направил лицето й да изглежда по-слабо.
Друга клиентка, която се борела с бръчките и няколко други признаци на стареене, решила да използва Energy Beauty Bar, след като неуспешно изпробвала други продукти. Като заета дама, тя се нуждаела от продукт, който не изисквал много време да прилагане. Така че, когато разбрала, че Energy Beauty Bar отнеме няколко минути, тя почувствала, че продуктът ще й подейства по най-добрия начин .

Заключение

Ако търсите енергиен бар, който работи ефективно и е лесен за използване, и изисква само няколко минути на ден за прилагане, то 24k Gold Energy Beauty Bar е идеален за Вас. Продуктът използва най-съвременната технология за повлияване на кожата чрез 6000-7000 вибрации в минута. Такова ниво на микро-вибрации подобрява кожата, увеличава кръвообращението и подобрява способността на кожата да абсорбира хранителни вещества. Резултатът от това е здрава, лъчезарна и млада кожа, без бръчки и други признаци на стареене.

препоръчвам  Detosil - Има ли наистина гарантира детоксикация на тялото? Вашите мнения

прочети повече: http://energybeauty-bar.info/

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*