понеделник, март 8

Erogen X – мнения цена къде да купя България

[Total: 1   Average: 5/5]

Здравейте,

Erogen X казвам се Жоро и съм порно актьор. Винаги съм искал да правя това. Възхищавах се на този свят и на жените в него. Да, България това не са Съединените Щати – далеч сме от американските продукции от този вид като „Flashpoint x” или „Manhunters”. Все пак винаги съм смятал, че имаме потенциал в тази индустрия и реших да внеса своя принос в нея. Както и да звучи това.

-50% erogen X

Измина една година от дебюта ми в порно света и по този повод реших да споделя с Вас 

Erogen X original

моя път към … успешен и дълъг секс. Знам, животът не е филм, но трябва да кажа, че тази работа ме научи много за подхода към секса. И честно казано, началото не беше лесно. Всъщност беше драматично. От дълго време не можех да деблокирам себе си, от което страдаше и

моят личен живот.

Проблемът беше размерът на моя пенис. 13 cm в ерекция е много лош резултат, което причини, че на кастингите веднага отпадах. Като че ли това не беше достатъчно, имаше и втори проблем – той просто не ми ставаше. Беше мек като възглавница и не можех да го втвърдя, въпреки загряването преди кастинга. Кариерата ми бе спряла, както и завоеванията ми

Но има метод, който позволява да се справите с проблемите на ерекцията, да укрепите ерекцията си и да увеличите размера на члена. Сам не можех да повярвам на ефектите, но те са видими и осезаеми, тъй като използвам този метод.

-50 % erogen X

Какво ще се промени в пениса и секса Ви, след като го използвате?

Ще имате по-дълъг – при мен се удължи с 8 cm в рамките на 30 дни

Ще имате твърд като стомана – 2x по-дебел, голям и набъбнал, което е точно това, което харесват жените
Ще можете да го правите дори 4-5 пъти подред в продължение на часове – zще й дадете максимално удоволствие и ще я накарате да не Ви пуска от спалнята
Ще бъдете по-уверени в спалнята – чувствата на смущение, срам и сконфузеност ще Ви бъдат чужди
Ще се почувствате като бог на секса – жените ще се лепят към Вас, няма да Ви се налага да се напрягате
Как да промените сексуалния си живот в поредица от успехи?
По времето, когато започнах приключенията си с порно индустрията, бях много любопитен за този свят и мислех, че най-доброто в тази област трябва да бъде извлечено от САЩ. Следвайки тази идея, започнах да търся методи, използвани от американците, които биха направили мъжете по-добри в леглото по безопасен и естествен начин. Оказа се, че актьорите там – най-добрите в тази индустрия, не се подкрепят изобщо с добавки.

В САЩ таблетките за уголемяване на пениса са истинска реликва. Прочетох много статии за страничните ефекти от по-малък или по-голям калибър. За факта, че те могат да причинят проблеми с плодовитостта, а също и за пристрастяване. Оказа се, че мъжете там са преминали към нещо по-естествено и по-безопасно за използване. Нещо, което благодарение на иновативния състав увеличава размера на пениса чрез разширяване на кръвоносните му съдове и същевременно прави, че можем да го правим по-дълго и по-интензивно.

препоръчвам  Varikosette - становище относно иновативния кремообразен венозен крем

Вече споменах този иновативен метод в началото, сега нека да поясня. Той позволява:

  • увеличаване на дължината на пениса средно със 7 cm
  • увеличаване на обиколката на члена дори с 2,5 cm
  • видимо укрепване на ерекцията
  • удължаване на ерекцията дори с 40 – 50 minut
  • увеличаване на масивността на пениса
  • подобряване на сексуалната способност и по-интензивни усещания
  • Толкова грандиозни ефекти могат да се постигнат само, защото формулата, за която говоря, действа едновременно на 3 важни нива:

ПОДОБРЯВА ПРОХОДИМОСТТА НА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ
благодарение на това повече кръв ще запълни пещеристите тела и гъбестото тяло на пениса и това ще окаже директно влияние върху силната и дълга ерекция всеки път.

ПОВИШАВА НИВОТО НА ТЕСТОСТЕРОНА
високото ниво на този хормон осигурява по-високо либидо и също така оказва положително влияние върху готовността на пениса за полово сношение по всяко време и във всеки момент

УВЕЛИЧАВА ВМЕСТИМОСТТА НА КАМЕРИТЕ

когато камерите на пениса Ви се разширяват, тъканите също се набъбват, което оказва влияние върху размера и масивността на пениса; това, което е важно, камерите се разширяват трайно, което означава, че Вашият пенис също ще расте трайно

Сигурно се чудите, какъв е този революционен метод? Това е съчетание от природа и последните открития в областта на мъжката сексуалност. Състои се както от естествени екстракти от растения, използвани за подобряване на мъжкото либидо, така и от вещества, приветствани през последните две години като прелом в уголемяването на пениса..

Най-висока концентрация на L-аргинин HCL на пазара и смес от корен женшен, сарсапарила, сладък корен и екстракт от маца. Никой досега не е създал такава активираща смес.

Това е единственият заУВЕЛИЧАВА ВМЕСТИМОСТТА НА КАМЕРИТЕтворен в удобен гел препарат на пазара, който има такъв пълен състав, строго приспособен към проблемите, пред които е изправен съвременният човек. Ето защо реших да започна да внасям този препарат в България – исках да улесня за Вас и мен достъпа до най-добрите техники за удължаване на пениса.

“Абсолютен хит”
Ето какво можах да кажа след нанасянето на гела. Както при уголемяването на пениса, така и при укрепването на ерекцията. Точно този състав, съдържащ се в гела Erogen X, доведе до по-интензивно кръвообращение на члена и дори усещах как расте. Чувствах, че на снимачната площадка ставах по-добър, че не трябваше да се подкрепям с някакви други странни средства, съдържащи вещества от несигурен източник с различен произход. Колегите от индустрията започнаха да ми завиждат, тъй като през третото тримесечие спечелих титлата “най-добър порно актьор”. Самият аз се чувствах като млад бог. Буквално. Можех просто да направя всичко и навсякъде с жените.

 -50 % Erogen X

Загряване на снимачната площадка преди снимане на филм в Прага
А тъй като размерите станаха доста впечатляващи, често ми даваха главните роли – изглеждах мъжествен, привлекателен, имах в себе си дивата природа, което е толкова ценено в този бранш. Когато става дума само за секс, не можете да сравнявате това, което е било преди, с това, което се случи след лечението. Просто небе и земя. В благоприятна ситуация той веднага ставаше твърд като скала и можеше да стои, да стои, да стои. Момичета гледаха недоверчиво и с възхищение и незабавно искаха да го вземат в устата си. Знаеш ли какво ставаше, когато влизах в тях? Като че ли земята се разпадаше на милиони парчета.

препоръчвам  Acai Berries - мнения за естествената добавка за Weight Loss

Вие също можете да го направите
Вие също може да бъдете такъв в очите на Вашата партньорка. Нищо не Ви пречи да се измъкнете от черупката си и да започнете сексуалния живот от самотоErogen X - мнения цена къде да купя България начало. Вече знам, че промяната с Erogen X е:

БЪРЗА И ЛЕСНА

Това е наистина шокиращо, колко бързо можете да се насладите на пълна сексуална способност в леглото. Забравете за помпи за пениса, упражнения за разтягане или виагра. Забравете за безкрайните посещения при специалисти и приемането на много добавки, които няма да са от полза.

БЕЗОПАСЕН И НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕН

Съставът на Erogen X е напълно естествен и подбран в такива пропорции, че само след 2 използвания ще усетите разлика по време на секса.

ДИСКРЕТЕН

Всичко извършвате в къщи. Никой дори не трябва да знае, че използвате някакъв препарат. Не е необходимо да чакате лекарска визита. Можете да получите гела в собствените си ръце, в дискретна опаковка, която не разкрива какво има в нея.

Накрая едно мое разсъждение … Всеки мисли, че професията на порно актьор е хубава, лека, приятна. Междувременно това е трудна работа, която трябва да изпълнявате в продължение на часове, като понякога повтаряте няколкократно някои сцени. Нека също да Ви напомня, че не сме сами на работа. Ние сме заобиколени от хора, които работят заедно за успеха на филма: режисьор, сценарист, помощници на снимачната площадка.

Трудно ми е да се постигне това, че аз и моята партньорка да се чувстваме добре в подобна ситуация, но благодарение на Erogen X е възможно. Този продукт напълно промени моя подход към секса и ми осигури, мога да кажа, безсмъртие. Защото винаги мога. И на плана и извън него. Винаги съм готов и мисля, че си заслужава да използваме Erogen X също, а може би преди всичко в частния живот.

Тествайте Erogen X на моя отговорност!
Аз съм порно актьор, затова знам точно, колко се срамуват и колко комплексирани са хората, които имат проблем с малък пенис и липса на ерекция. За съжаление, не мога да уголемя пениса си за Вас и да докарвам жените до многократен оргазъм, но това, което мога и искам да направя, е да Ви помогна да вземете добро решение. Ето защо Ви предлагам проста оферта – без никакви трикове.

-50 % Erogen X

Убеден съм, че след 30 дни ще увеличите пениса си с минимум 6,4 cm и ще доведете партньорката си до 5 поредни оргазма, поради което съм обхванал продукта с ГАРАНЦИЯ ЗА ТРОЙНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ:

1. Гаранция за оригиналност – формулата на гел Erogen X е добре подбрана комбинация от вещества, които са най-силните активатори на растежа на пениса и усилватели

препоръчвам  Blood Balance Advanced Formula експертни становища

Erogen X - мнения цена къде да купя България на мъжката потенция. Активните съставки, които се съдържат в препарата, позволяват трайно уголемяване на члена, като в същото време осигуряват силна ерекция. Ефективността на този продукт се потвърждава от клинични тестове и придобити сертификати. Нещо повече, формулата е защитена, така че можете да сте сигурни, че няма да намерите такъв състав в други налични на пазара продукти за потенция. Оригиналният гел ще Ви бъде изпратен само посредством този сайт.

2. Гаранция за качество – sсъставките, които определят ефективността на Erogen Х, се получават в съответствие с най-високите стандарти за качество. С грижа за Вашето здраве и здравословен сексуален живот концентрацията на активните вещества в продукта е избрана така, че лечението да е напълно безопасно. Всичко така, че неговите ефекти в 100% да отговарят на Вашите очаквания.

3. Гаранция за удовлетвореност – около 94,7% от анкетираните мъже потвърждават високата ефективност на   и декларират, че е изпълнил техните очаквания. Въз основа на тези резултати продуктът спечели признанието на най-добрите специалисти от цяла Европа, които го препоръчват на своите пациенти. Така, както и аз, те са убедени, че след месец ще се отървете от проблема с ерекцията и с гордост ще покажете на Вашата партньорка дълъг и дебел пенис.

Това е най-простата оферта под слънцето, в която плащате само за резултати, а не за обещания. За да се възползвате от нея, просто се присъединете към клуба за отстъпки и попълнете формуляра за резервация в долната част на страницата. Не рискувате нищо, защото аз плащам транспортните разходи!

Erogen X
Erogen X

Това трябва да знаете:
Гарантираме 100% дискретност. Поръчките са опаковани в обикновени сиви картонени кутии, без лого и без никакви означения или надписи, подсказващи съдържанието. Залепващата лента е кафява, без печат.

Може ли да има по-безопасно решение? Запасите са много ограничени. Пробната оферта няма да се повтори скоро, затова ДЕЙСТВАТЕ СЕГА!

 

Това трябва да знаете:

Гарантираме 100% дискретност. Поръчките са опаковани в обикновени сиви картонени кутии, без лого и без никакви означения или надписи, подсказващи съдържанието. Залепващата лента е кафява, без печат.

Erogen X

125 BGN 67 BGN

Поръчайте сега (преди да напуснете тази страница), за да спестите 58 BGN и да получите напълно
БЕЗПЛАТНА пратка. Офертата важи само до края на деня!

About Ralitsa Yankova Ivankova
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *