• сб. апр. 17th, 2021

Отличен сайт 🌗 ⚡ UNCCD-slm.org⚽

Затворени спортни зали? Ние моделираме фигура, премахване на целулита, на, намаляване на вериги

Fly Bra – действие – обратна връзка – ефект

By

сеп. 15, 2018
[Total:    Average: /5]

Вечното желание на хората да представят красотата на женските форми чрез скулптури и картини показва, че от древни времена всяка възраст и култура има своя идеал за жена, свързан в резултат и с техните гърди.

От най-старите праисторически статуетки, където гърдите са били изобразени щедри и огромни представляващи просперитета на живот, до по-новото време, където гърдите трябва да се поберат в определена чашка, като тази на шампанско се счита за идеал.

Сигурно е, че всеки човек мечтае да почива на гърдите на собствената си жена, независимо дали те са големи или просто някакви … но жените? Какво мислят те за гърдите?

За жените, днес повече от когато и да е било е важно да имат перфектни гърди, за да имат самочувствие, което означава да се чувстват в мир със света и особено да се чувстват добре в дрехите си.

Според статистиката на Националната асоциация по пластична хирургия най-желаната и исканата мярка от жените е третата, където гърдите не са твърде големи, нито пък твърде малки. 99% от жените искат гърди, които да грабват вниманието и възхищението, отколкото просто големи гърди!

Пилатес, плуване и овлажнители са много полезни техники за перфектно разцепване, но те не са достатъчни! Ориентирането към пластичната хирургия може да бъде решение, но е такова за което са необходими не по-малко от 3 хил. евро и е наложително да се има предвид, че това е операция във всяко едно отношение, съпъствана с всички вероятни опасности и последствия, които всяка хирургическа операция носи със себе си.

Но жените никога не са се отказвали и винаги са отделяли част от времето си в мечтаене за перфектните гърди, което ги прави наистина малко наивни.

През XIV век платове, които са били правилно увити около гърдите са дали живот на първите сутиени, като малко след това през шестнадесети век са се появили и корсетите, определени тогава като истински инструменти за изтезания на жените, които са ги носели. Едва през 1930 г. сутиенът приема настоящите си форми, преминавайки през различни форми за чашки в съответствие с вкусовете за онези години. Той преминава от сутиен “куршум”, който правел гърдите насочени навън, стигайки до по-меката си текущо закръглена форма, която довежда до създаването на подплънките.

препоръчвам  Calminax - мнения, цена, коментари официалния сайт

В днешно време закръгленият и повдигнат бюст е перфектния: подплатени, регулируеми сутиени …

И все пак, не всеки може да се адаптира, поради което често да се намери сутиен, който да ни хареса е истинско предизвикателство!

Ако мислите, че дори днешните дрехи са по-добре от тези в миналото, то сутиенът, както е замислен сега, все още създава няколко проблема!

Презрамките и закопчалките са не само неудобни и понякога дразнещи, но са наистина неприятни, ако носите рокля без гръб или презрамки …

Имате ли и Вие този проблем? Не можете ли никога да намерите сутиен, който да Ви пасва, след като го сложите? Закачалката драска ли Ви по гърба и да Ви предизвиква сърбеж? Ами, презрамките на раменете Ви? Чувствате ли се принудени да оставите гърдите Ви да висят, когато сложите рокля без гръб?

Достатъчно е достатъчно!! Еволюцията на сутиените е стигнала до съвършенство наречено FLY BRA !!

FlyBra има формата на пеперудни крила, които обвивав гърдите и благодарение на меката си централна лента, те ги повдигат, като им придават желания обем.

Предлага се в един размер, защото се вписва перфектно във всякакъв вид гърди. Носи се лесно и няма презрамки и закопчалки, така че е чудесен за всякакви дрехи: много изрязана рокля, както отпред, така и на гърба, рокля без презрамки, от скъпи рокли до прозрачни тениски.

Не е нужно да се притеснявате за гърдите си, забравете пластичния хирург и се насладете на живота благодарение на FlyBra.

FlyBra елиминира всеки възможен дефект на гърдата, като той е лек и невидим под дрехите.

препоръчвам  Detosil - Има ли наистина гарантира детоксикация на тялото? Вашите мнения

Използването му е лесно, дори и за тези, които имат проблеми със ставите на раменете и обикновено носят допълнителни дрехи за да закрепят сутиена на гърба …

Няколко прости стъпки и гърдите Ви ще бъдат такива, за които Вие винаги сте мечтали :

• Почистете кожата около гърдата, избършете я добре със суха гъба, не поставяйте кремове, лосиони или масла.

• Освободете леко дантелата на FlyBra и го поставете върху гърдите, така че чашките да се залепят добре.

• Внимателно издърпайте дантела, за да получите формата и размера на гърдите, които предпочитате и винаги сте искали.

• След употреба, леко освободете дантела и свалете FLyBra. Овлажнете кожата си с крем или лосион.

Не можете да си помогнете сами, но FlyBra може да Ви помогне. Вие лесно ще свикнете с усещането за свобода, лекота на използване и изключителната способност да се чувствате добре във всяка ситуация и с всякакви дрехи.

Можете да го използвате, когато пожелаете, просто го измийте с топла вода и сапун, оставете го да изсъхне далеч от източници на топлина и пряка слънчева светлина, след което FlyBra ще е готов за нова употреба!

Гръд, която предизвиква и печели силата на гравитацията, кръглите гърди, привличащото внимание разделение на гърдите, дръзкото деколте, завидните гърди … това е всичко, което Всички ние искаме, нали?

Тогава не чакайте повече: поръчайте FLYBRA на сайта: http://flybra2.com/ защото раменете Ви заслужават да бъдат освободени от презрамките и закопчалките, а Вие заслужавате радостта от гърдите, които винаги сте искали!

Това са свидетелствата на някои жени, които са го изпробвали:

Жанета, 32-годишна, Велинград: Две години кърмих моето малко момиченце, истинска радост, но за съжаление гърдите ми станаха меки и отпуснати като на баба ми! Никой сутиен не ме удовлетвори напълно и мислех да се обърна към пластичен хирург. Един приятел ме посъветва за Flybra и аз мислех, че ме дразнеше. Започнах да го нося веднага и не можех да повярвам! Гърдите ми се бяха върнали към момента, когато бях на двадесет години! Съпругът ми остана с отворена уста и не вярваше, че не съм ходила на хирург без да му кажа нищо … изключителен продукт! FlyBra е моят съвет за всички жени !!

препоръчвам  Д-р Фарин - мнения за ефективни таблетки за отслабване

Мартина, 24-годишна, Габрово: Гърдите ми никога не пораснаха много, винаги съм се чувствала некомфортно до приятелките ми, поради което носех и само екстравагантни ризи, за да не показвам моята “липса”. Майка ми откри FlyBra и ми го даде: никога няма да мога да Ви се отблагодаря! Носенето е лесно и бързо, когато дърпам каишката изглежда, че гърдите ми се увеличават по обем и сега мога да нося всички онези дрехи, които преди не смеех да сложа. Сега мъжете гледат право в бюста ми! Най-накрая съм щастлива!

Ренета, 57-годишна, Видин: Винаги съм била привлекателна жена, винаги съм се грижела за тялото си: козметици, масажисти, фризьори и дрехи, всичко трябваше да е идеално за мен.Но напоследък гърдите ми изглеждаха празни, увиснали, тъжни. Козметичката ми каза, че нямам алтернатива на козметичната хирургия, но идеята за операция не ме развесели. Видях че най-близката ми приятелка нямаше никакви презрамки или закопчаки и помислих, че е направила нещо с гърдите си, поради което попитах, защото резултатът беше изключителен. “Обърнах се към FlyBra!” отговори тя смеейки се! Различно от операцията! Аз не се поколебах и поръчах черен FlyBra и един с по-пъстър цвят, като след няколко дни имах гърдите, които имах преди!Нежни, повдигнати, закръглени и красиви! Сега отново се чувствам перфектно !!!

Какво чакате? Съвършени гърди, гърдите на Вашите мечти, скоро ще ги имате: поръчайте FLYBRA и се насладете на тялото си!

About

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *