понеделник, януари 25

Green Coffee – обратна връзка за таблетите Green Coffee

[Total:    Average: /5]

Green Coffee – обратна връзка за таблетите Green Coffee

На пазара на продукти за отслабване отдавна няма продукт, който предизвиква толкова големи емоции и запалва надеждите на много хора. Това е Green Coffee, за което можете да прочетете буквално всичко в Интернет. Ние, от друга страна, се съсредоточихме върху фактите и ще се опитаме да представим резултатите, които могат да направят впечатление в следващата статия.

Какво представлява Green Coffee?

Много от нас са стрували различни видове кафе в нашия живот, но само няколко са опитали Green Coffee. Има слаб вкус и малко аромат. Това обаче не е за вкуса му. Те са просто зърна, които не са претърпели топлинна обработка – сушене и пушене.

Ето защо кафените зърна запазват своя естествен зелен цвят и всички свои здравословни свойства, което означава и наличието на уникални химикали. Някои от тях са чувствителни към топлината и се разлагат под въздействието на температурата, поради което те не се съдържат в кафето.

Това са основно оксидиращи вещества – полифеноли, чийто Green Coffee съдържа много. В допълнение, семената на това растение осигуряват редица витамини и минерали, които предпазват сърцето и кръвоносните съдове.

Най-интересно от диетична гледна точка обаче е хлорогенната киселина, също съкратена като CGA.

Хлорогенна киселина CGA – защо е толкова ефективна?

От химическа гледна точка той принадлежи към групата на полифенолите, посочена по-горе, и е естер на хинин и кафява киселина. Неговото действие се основава на регулирането на клетките да взаимодействат с един от панкреатичните хормони – инсулин. Според постоянни изследвания, хлорогенната киселина може да забави секрецията на глюкозата в кръвта след хранене и също така повишава клетъчната чувствителност към гореспоменатия инсулин.

След хранене тялото не пада в сън и метаболизмът работи с висока скорост. Обикновените захари не се превръщат в мастна тъкан, така че човекът, който приема Green Coffee, постепенно спира да натрупва тегло. Забавянето на отлагането на мастната тъкан все още е от полза за състоянието на вътрешните органи, особено на сърцето и черния дроб. Хлорогенната киселина ефективно блокира отлагането на мастни натрупвания в черния дроб и враждебната система на черния дроб, предотвратявайки неговата недостатъчност.

Метаболизмът, стимулиран от Green Coffee, позволява на пациентите де факто да приемат по-големи количества калории, което означава, че те не трябва да следват драконови, изтощаващи диети – това също оказва влияние върху състоянието на органите и скелета.

В допълнение, хлорогенната киселина има антибактериални, противовъзпалителни и пречистващи свойства, които увеличават ефекта от лечението за отслабване.

Началото на изследванията в Green Coffee

Кафето като растение вече е било обект на хиляди изследвания по целия свят. Green Coffee, от друга страна, се тества през цялото време и неговите “отслабване” свойства се вземат под внимание при лупата.

Едно от първите проучвания бе проведено от екип от италиански учени, които решиха да проверят действието на хлорогенната киселина върху мишки. По време на това изпитване, мишките се хранят две седмици с Green Coffee екстракт и триглицериди, които се предполага, че са подходящ индикатор за асимилация на мазнините. Този набор направи възможно да се определи как химикалите, съдържащи се в Green Coffee, влияят върху обема на мастната тъкан при гризачи.

Резултатите се оказаха много обещаващи, защото в изследователската група беше наблюдавано около 1% понижение на телесното тегло в сравнение с контролната група. Интересното е, че намаляването на мастната тъкан в черния дроб и подобряването на клетъчния метаболизъм са наблюдавани при хранене на мишки, смесени с хлорогенна киселина.

препоръчвам  Средиземноморската диета

Това потвърждава предположението на изследователите, че Green Coffee е станал обект на много лабораторни тестове оттогава.

Тема за телевизията

Нарастващата популярност на Green Coffee в коридорите го кара да се грижи за него от самия д-р Оз, който е добре известен в САЩ. Неговият екип извърши проучване, което според д-р Оз трябваше да потвърди недвусмислено ефективността на хлорогенната киселина.

Проучването включвало 100 жени, някои приемали CGA и други получавали плацебо. Всички жени бяха помолени да не променят хранителните си навици или нивото на физическа активност по време на теста. Всеки от тях трябваше да напише точно всичко в специалните дневници.

След няколко седмици изследвания се установи, че жените, приемащи CGA, имат средно Weight Loss от 0,9 kg, докато жените, приемащи плацебо, имат Weight Loss от около 0,45 kg.

Самият д-р Оз изглежда бил изненадан от такива добри резултати от изследванията. Той насърчи всички жени с наднормено тегло да използват Green Coffee, но също така изтъкна някои важни подробности за правилната подготовка. Според него тя принадлежи на: …

 • търсете продукти с възможно най-много CGA на склад,
 • байпас препарати с твърде много пълнители и заместители,
 • Обърнете внимание на важността на думата “чист” – тя обикновено се използва в маркетинговата стратегия, а в случая с Green Coffee екстрактът може да не означава много.

Не само д-р Оз

В шоуто на д-р Оз бяха представени вече известни открития. Откритието е извършено от екип от изследователи от университета в Скронтън, САЩ, оглавяван от световноизвестния учен Джо Винсън. Осем жени и осем мъже взеха участие в теста. двойно сляпо .

Тази техника се използва широко от учените и се характеризира с факта, че нито изследваните, нито изследваните имат достъп до важна информация за проведените изследвания. Благодарение на това те не могат да повлияят на резултата косвено и несъзнателно.

Проучването се основава на две дози Green Coffee екстракт, прилагани за доброволци за период от 6 седмици. За някои от тях е 1050 mg на ден (три пъти дневно по 350 mg всяка), втората група получава 350 mg два пъти дневно, третата група приема плацебо. Допълнително допускане на изследването, както и при тестовете на д-р Оз, е общата неизменност на хранителните навици и нивото на физическа активност сред респондентите.

Резултатите от проучването са били удивителни, със средна Weight Loss от 2.02kg в първата група, 1.54kg във втората група и без разлика между пациентите на плацебо. Най-общо казано, загубата на телесно тегло при всички субекти възлиза на прибл. Процентът на мазнините в тялото е намален с около 16 точки, докато процентът на мазнините в тялото е по-нисък с около 10,5%.

Струва си да се помни, че тези резултати са постигнати без промяна в диетата или физическата активност. Както обяснява Джо Винсън, Green Coffee може да бъде още по-ефективен. “Ако използването на точната доза Green Coffee екстракт беше подкрепено от оптимизирана диета и повишена физическа активност, ще се сблъскаме с много по-високи Weight Loss през периода на изследване”, казва изследователят. Той добавя, че по време на наблюдението не са забелязани неприятни последици от Green Coffee.

Следователно може да се заключи, че тази добавка е напълно безопасна за човешкото тяло и напълно се метаболизира.

Времето за добро здраве

Що се отнася до търсенето на про-здравни свойства на всеки продукт, вероятно няма по-голяма власт в света, отколкото японците. Влиянието на CGA върху човешкото тяло реши да разследва екипа от учени, председателстван от Йоширо Кокубо от Осака. Резултатът от работата им е изчерпателен доклад, в който можем да прочетем, наред с други неща, и за отличните резултати на хлорогенната киселина за намаляване нивата на кръвната захар, дори при хора с диабет мелитус с инсулинова резистентност.

препоръчвам  Immuno къде да купя?

Това изследване не се пренебрегва от американски учени, които “добавят” към регулирането на метаболизма на захарта, за да се намали риска от инсулт и да се подобри състоянието на сърцето и кръвоносната система.

Нещо от задния ни двор

За някои научните изследвания от цял свят не са достатъчни – все още има много привърженици на теорията на конспирацията, която говори за глобална конспирация на фармацевтичните компании, които искат да изнудят допълнителни пари от затлъстели хора.

Ефективността на Green Coffee извлечение може да се види, обаче, като се следват интернет форуми и лични блогове, които са създадени от все по-голям брой поляци. Всеки, който някога е бил заинтересован от продуктите за отслабване, трябва да слезе в историята на г-жа Магда, весела блондинка, която реши да сподели последиците от извличането на Green Coffee. Благодарение на такова лечение, тя е загубила 36 килограма и споделя своите наблюдения за тази подготовка в един минутен филм.

“Дъщеря ми, когато видя, че съм толкова тънка, каза:” Но с теб бастуна! “- така Магда започва историята на Green Coffee. Видимите ефекти от лечението накараха други жени около Магда да се интересуват и от тази специфика: свекърва, свекърва, свекърва и приятели. Както признава, те също имат проблеми с излишни килограми, което е причинило много неприятни ситуации в живота им.

Струва си да се отбележи, че лечението на г-жа Магда бе проведено под наблюдението на семеен лекар, който с право предложи да се увеличи честотата на рутинните прегледи. По този начин той искаше да види дали подобна бърза скорост на Weight Loss няма отрицателно въздействие върху здравето на г-жа Magda. Резултатите се оказаха безупречни всеки път. “Нямам никакви странични ефекти, не съм болен, аз съм хрупкав и нямам никакви проблеми със съня” – това е мнението на Магда, което е още едно предимство при вземането на екстракт от зелен чай.

Освен загубените паунда, най-голямата изглежда липсата на апетит за сладкиши, захар и бързо хранене.

“Той се чувства по-уверен, самият външен вид в огледалото, по-малките размери. Някой казва: Но сте загубили тегло, това е страхотно”, обобщава Магда.

Хлорогенна киселина – Резюме

Като се вземат предвид всички горни резултати, е ясно, че хлорогенната киселина има уникални свойства. Той отговаря, inter alia, за: …

 • контрол на нивото на гликемията,
 • регулиране на абсорбцията на въглехидрати,
 • предотвратяване на отлагането на въглехидрати под формата на мазнини,
 • Детоксификация на тялото,
 • изгаряне на мазнини,
 • защита срещу свободни радикали,
 • забавяне на процеса на стареене,
 • намаляване на теглото,
 • предотвратяване на блокиране,
 • укрепване на имунната система.

Струва си да се помни, че хлорогенната киселина е само едно от многото вещества, налични в Green Coffee. Какво трябва да знаете за другите съставки?

Силата на биоактивните съставки

Green Coffee също съдържа дитерпени – съединения, обвити в лоша слава поради леко повишаване на холестерола в кръвта. Но тяхното присъствие също има положително въздействие върху тялото, което със сигурност насочва баланса по положителен начин.

Едно от тези съединения, кафестолът активира ензима, наречен S-трансфераза, който е отговорен за бързото разграждане на ксенобиотиците, химично вещество, което не се произвежда от човешкото тяло. В допълнение, кофеинът и kahweol защитават клетките от ефектите на канцерогенните вещества чрез активиране на специални ензими за свързване.

препоръчвам  Magnet Strong - мнения за феромоните за мъже

Кафето също е безценен източник на витамин РР – част от екстракта Green Coffee може да задоволи до 10% от дневното търсене на това съединение. И това е изключително необходимо за ефективната работа на цялото тяло – отговори m. между другото за нормална мозъчна функция, участва в биосинтеза на кортизол, тироксин и инсулин.

Green Coffee не само за Weight Loss

Green Coffee извлечение, както можете да прочетете в тази статия, е полезно не само като средство за отслабване. Той има положителен ефект върху много заболявания, което е доказано чрез изследвания, проведени върху група от над 125 хиляди души.

Доказано е, че редовното пиене на Green Coffee ефективно намалява риска от развитие на диабет тип II при жените и мъжете. Досега е загадка коя от съставките на Green Coffee може да бъде отговорна за този процес, но се вярва, че хлорогенната киселина, както и кофеинът, вече споменати, играят важна роля тук. Механизмът на действие може да бъде двоен: зеленият чай ускорява глюкозния метаболизъм или увеличава толеранса към инсулина.

Интересни молекулярни решения за този пъзел бяха представени от учени от Калифорнийския университет в Лос Анджелис, които заключиха, че Green Coffee повишава нивото на един от протеините, свързващи половите хормони. Неговата увеличена продукция регулира концентрацията на m. сред които тестостерон и естрогени, които участват в развитието на диабет тип II.

Green Coffee също така показва, че намалява риска от различни видове рак, включително рак на зърната и дебелото черво. Източникът на такава активност вероятно е гореспоменатите дитерпени, които инхибират влиянието на канцерогенните фактори върху клетките на организма. В случая на колоректален рак, повишената чревна перисталтика, дължаща се на Green Coffee, също играе важна роля.

резюме

Кафето дължи своята популярност главно на вкуса и стимулиращите качества. Оказва се обаче, че някои от сортовете си струват да пият по други причини – такъв е случаят с Green Coffee. Във всяка от неговите зърна има един вид биохимична лаборатория, елементите на която хармонизират тясно, предизвиквайки положителни ефекти в цялото тяло.

Green Coffee несъмнено е един от най-добрите продукти за отслабване на пазара днес. Ефективността на този вид лечение Weight Loss, потвърдена от множество проучвания и експертни мнения, е причината, поради която все повече хора избират този вид лечение Weight Loss. Струва си да се отбележи, че този тип терапия, в допълнение към намаляването на теглото, също ще подобри общото здраве и благосъстояние.

Въпреки това, когато търсите Green Coffee извлечение, си струва да се доверите на най-добрите продуценти. Препарат от несигурен източник може да съдържа много по-малко количество полезни съставки, отколкото е посочено на опаковката, така че ефектите от отслабването няма да са толкова добри. Следователно, не си струва да се излагаме на загуба на пари и разочаровани очаквания за сметка на по-ниска цена.

About Ralitsa Yankova Ivankova
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *