Ling Fluent – мнения относно метода за изучаване на чужди езици

[Total:    Average: /5]

Ling Fluent – мнения относно метода за изучаване на чужди езици

ling fluent nauka języków 300x162 Ling Fluent   мнения относно метода за изучаване на чужди езициЕзиковото обучение става все по-популярно, особено сред младите хора, които са наясно с важността на тези умения на пазара на труда. Възрастните хора също искат да научат езици, когато пътуват в чужбина, за да търсят работа. Има много методи на пазара, chAsami доста абстрактни, за да подобрите обхвата на речника си на чужд език. Някои изглеждат смешни на пръв поглед, други са наистина ефективни и могат да ви помогнат да владеете дори няколко езика за кратко време. Едно от тези решения е новаторската платформа за електронно обучение Ling Fluent. Каква е уникалността на това решение?

Ling Fluent – Научете до осем чужди езика!

Познаването на цял набор от чужди езици значително повишава социалния статус, който е добре познат от създателите на това иновативно решение. Благодарение на усилията на програмисти и психолози, както и на speCialists в областта на мозъчната асимилация на информация, беше създадена платформа Ling Fluent, която позволява да се овладеят до осем най-широко използваните езици в Европа. Това са: английски, немски, испански, италиански, френски, норвежки, шведски и холандски.

Каква е тайната на метода Ling Fluent?

metoda ling fluent nauka języków obcych 248x300 Ling Fluent   мнения относно метода за изучаване на чужди езициСъздателят на уникалния метод за преподаване на чужди езици Ling Fluent е лео Андерс, блестящ полигон. По време на разработването на този метод той забеляза, че човешкият мозък бързо усвоява чужди думи, чието значение просто не знае в света. Това го накара да отразява факта, че е много по-оптимално да се види нова дума на първо място, след това да се чуе в изречение и само в края да се разбере какво всъщност означава. По този начин децата се учат и е известно, че в детството човешкият мозък научава информацията най-бързо.

препоръчвам  Свещ с обратна сила - Становище относно Jinx Repellent Magic Формула

Този метод на изучаване на лексика в детството създава много гъста мрежа от силни асоциации в мозъка, благодарение на които е невъзможно да се забрави някоя дума, веднъж научена. Докато изучава последователните фрази, двете мозъчни полукълба работят: десният улавя вербалното съобщение, лявото – придружаващото изображение.

Като записваме с произношение, ние също ангажираме усещането при изслушването в ученето. Този метод на учене ускорява до пет пъти учебното време, което на свой ред ни позволява да изучаваме нов език дори и в рамките на 30 дни, като научаваме около 200 нови думи на ден, докато ние можем сами да решаваме за времето за обучение – имаме не “преопаковани” програми, в които знанието трябва да бъде изградено тухла от тухли.

С Ling Fluent можете да научите чужди езици буквално навсякъде!

ling fluent języki obce 296x300 Ling Fluent   мнения относно метода за изучаване на чужди езициLing Fluent е иновативна платформа за електронно обучение, която поддържа всички познати понастоящем мобилни устройства. Това означава, че можем да научим нов език дори по пътя към работа или по време на 15-минутна почивка в училище.

Просто отворете програмата, изберете езика, който искате да научите, и след това изберете диапазон от речници. Те са добре групирани, тъй като са разделени в 15 категории: ежедневието, работата, дома, семейството, лицето / външността, здравето, храната, пътуването, времето, бизнеса, парите, технологията, изкуството, медиите и природата.

Високо развитата информационна система на платформата Ling Fluent непрекъснато проверява придобитите знания, благодарение на които проследяването на напредъка в ученето не създава трудности. И, както знаем, дори най-малкият прогрес води до по-нататъшни действия и значително ускорява изучаването на чужди езици.

Научните изследвания потвърдиха ефективността на иновативния метод за езиково обучение Ling Fluent

efekty metody ling fluent 300x156 Ling Fluent   мнения относно метода за изучаване на чужди езициПодготовката на курса Ling Fluent беше отговорност на опитни лингвисти и експерти в областта на методологията на науката. Хората със същите компетенции трябваше да проверят ефективността на този метод, за да видят какво са постигнали в пълна степен. Проучванията бяха направени от изследователи от университета в Харвард, които проучиха въздействието на слуховите и пикторни стимули върху степента на асимилация на информацията от човешкия мозък през тяхната научна кариера. “Този път” изследователският материал “се състои от ученици от различни възрасти и пола, почти 20 души.

препоръчвам  GranCerina - Мнения за добавката за отслабване

Те отбелязват различни нива на владеене на различни езици, но никой от тях не показва характеристиките на полиглот. Всеки тестер трябваше да избере един език в началото на изследователската програма, която искаше да овладее и след това да следва насоките на платформата Ling Fluent. Резултатите от изследването бяха удивителни както за учените, така и за самите ученици. Близо 98 процента от тях усвоиха езика, който тестваха само за 30 дни, а някои дори започнаха да изучават втори език по това време, което означаваше, че те са поели два курса едновременно.

Такива резултати ясно потвърждават, че импулсната методология за преподаване на чужди езици Ling Fluent е най-ефективната на пазара и се оказва 100% ефективна.

Експертите са учудени от резултатите от метода Ling Fluent

efekty metody nauki języków ling fluent 300x134 Ling Fluent   мнения относно метода за изучаване на чужди езициПрофесор Адам Муд, един от най-известните полилидри в света, не вярваше в такава висока ефективност на платформата, тъй като той взел средно 4 месеца, за да научи една от палетите езици, които той говореше. “Виждайки Ling Fluent реклами по случайност, не исках да вярвам в такава висока ефективност на този начин на учене. След няколко дни на размисъл обаче открих, че всъщност нямам какво да губя и че мога да науча холандски с които, между другото, винаги съм имал проблеми с. В края на едномесечното обучение не можех да повярвам на очите ми. Успях да направя всички тестове без никакви проблеми и успях да овладея друг език за старите години, въпреки че Мислех, че моите възможности са изчерпани на китайски “, се смее професор Муд.

Резюме – струва ли си да използвате платформата Ling Fluent?

ling fluent do nauki języków obcych 300x166 Ling Fluent   мнения относно метода за изучаване на чужди езициНяма съмнение днес, че познаването само на английски език вече не е достатъчно. Пазарът на труда търси все по-талантливи хора, които могат да общуват на много езици. Ling Fluent платформата за електронно обучение е отличен метод, който значително подобрява вашия социален статус и си дава шанс за светло бъдеще. Иновативният метод на изследване и безпрецедентните резултати от учебния процес ясно показват, че Ling Fluent си струва да се довери на бъдещето си.

препоръчвам  Cardio Well тук

ВНИМАНИЕЗа ограничен период от време официален дистрибутор на езикови курсове Ling Fluent има специална оферта за нашите читатели. Тя се придружава от 100% гаранция за възстановяване на закупения езиков курс, ако не донесе очакваните резултати.

Кликнете тук, за да проверите езиковия си курс, като използвате метода Ling Fluent.

Промоцията продължава до:2018. 07. 06 до 23:59 часа.

Поради изчерпването на запасите промоцията е ограничена във времето

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 280 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*