неделя, януари 17

Nicofrin – обратна връзка относно новите начини за отказване от тютюнопушенето

[Total:    Average: /5]

Nicofrin – обратна връзка относно новите начини за отказване от тютюнопушенето

nicofrin palenie papierosówНяма нужда да убеждавате никого, че тютюнопушенето си струва да спрете. Цигарите са нездравословни, навиците за пушене са напрегнати и скъпи. Намирането на правилния метод обаче вече не е толкова лесно. На първо място, много “чудотворни лечения” наистина не работят. На второ място, дори и да отслабят глада на никотина, те не решават втория (номенклатурен) проблем, който е замърсяването на тялото.

Тялото на пушача се нуждае от няколко години, за да се изчисти от токсините, през което време все още присъстват вредни вещества, включително тежки метали.

В Полша наскоро се появи подготовка на американско производство, което трябва да отслаби глада на никотина (и по този начин да подкрепи Rzucanie palenia). В същото време тя почиства тялото на токсините. Тази подготовка е Nicofrin. Решихме да го разгледаме по-отблизо.

Nicofrin под лупа: два компонента в две различни пропорции

nicofrin rzucanie paleniaВ редакционния ни тест започнахме, като проверихме състава на Nicofrin. Съдържа две активни съставки под формата на концентрирани растителни екстракти: екстракт от kudzu и екстракт от родила. Това не са популярни растения в билковата ни индустрия, затова ще ги представим по-подробно: …

  • Kudzuе завод в полската литература, известен като острие резистор или острие олово. Това е азиатско растение, което не расте в нашата страна. Nicofrin получи извадка от kudzu поради голямата си ефективност в борбата срещу зависимостта. Kudzu действа като вид защитна стена – спира по-нататъшното разпространение на токсини от цигари върху човешкото тяло. В същото време тя подпомага организма при детоксикация – екскреция на вече абсорбиращи токсични вещества.

nicofrin przeciw paleniu papierosówТрябва да се отбележи обаче, че действието на kudzu в добавката Nicofrin е различно – по-силно, по-концентрирано и по-сложно, отколкото при Kudzu, прилагано от самия вас. Уникалните свойства на kudzu поддържат и освобождават родилата, съдържаща се в продукта.

  • RhodiolaС други думи, планинският броеница има универсален ефект, но в комбинация с kudzu става овен, който премахва всички токсини от тялото, които остават след пушенето. Правилната комбинация от съставки стимулира производството на ензими, които са естествените “инструменти” на организма за отстраняване на токсините. Човешкото тяло естествено има програмирани в него механизми, но комбинацията от екстракти от kudzu и rhodiola ги активира в момента, в който те са най-необходими.
препоръчвам  Hairise - Становища за нов спрей за защита от плешивост

В резултат на действието на комбинираните растителни екстракти в Nicofrin, токсините бързо се отстраняват и в същото време се неутрализират по такъв начин, че да не причиняват допълнителни увреждания на организма.nie palenie papierosów tabletki nicofrinПриложението Nicofrin обаче работи на два етапа. Горното описание се отнася до етап I (пречистване). Той завършва, когато се подобри белодробното гънки и се подобри състоянието на цялата дихателна система.

В етап II същата подготовка “работи” за укрепване на имунната система на тялото. Имунната система е основата за защита от болести – тя определя имунитета на организма. Освен това kudzu и rhodiola регулират метаболитните промени. Балансираният метаболизъм е началото на възстановяване. На този етап започва възстановяването на цялото тяло и възстановяването му. Ако откажете пушенето, смятате, че това е състояние на тишина, отпускане, изчезване на глада на никотин и подобрение на качеството на съня ви.

Кой препоръчваме да използвате Nicofrin?

nicofrin przeciw paleniu tytoniuNicofrin е предназначен за пушачи с различни нива на зависимост, независимо от възрастта, пола и начина на живот. Производителят го препоръчва предимно на пушачи, които не са успели в други методи за отказване от пристрастяване към никотина.

Поради формата на Nicofrin таблетки с прибавка за засмукване – той може да се използва дискретно. Нормалната доза е 4 таблетки на ден. Приготвянето може да се извършва ad hoc, когато започнете да чувствате глада на никотина. Максималната дневна доза е 12 таблетки на ден.

Поради естествения си състав (растителни екстракти от родидиол и кудзу в подходящи пропорции), препаратът вече не трябва да съдържа никотин.

Резултати от проучванията за ефикасност на Nicofrin

Първите проучвания на Nicofrin бяха проведени скоро след пускането му на пазара в Съединените щати. Екип от изследователи, ръководен от известен физиолог и работещ с няколко престижни университета в САЩ, разработи експеримент, който окончателно проверява ефективността на добавката Nicofrin.

препоръчвам  Vita Slim ProActive - обратна информация за таблетки за отслабване

rzucanie paleniaБлизо 250 доброволци са участвали в обширното проучване. Всеки е пушил цигари най-малко 5 години, пушейки по света. 6 цигари на ден или повече. Всички те също са имали поне 2 неуспешни опити да се откажат от тютюнопушенето (завършило с връщане към тютюнопушенето). Възрастта на участниците варира.

Респондентите бяха разделени на две групи. Първата група беше правилната – участниците, на които е възложена, получиха Nicofrin в неутрална опаковка (без да разкриват името на продукта), с препоръка да я приемат 4 пъти на ден и ad hoc при чувство на глад за никотина. На тях им е казано също така да не приемат повече от 10 таблетки на ден. Респондентите във втората контролна група получават плацебо със същите препоръки за “дозиране”.

След това бяха проведени две сесии на интервюта с темите: първата след 6 и втората след 24 седмици от началото на заявката Nicofrin. В група I, получаващи Nicofrin, 95% от хората съобщават за изчезването на глада на никотина след 6 седмици от приема на добавката. След 24 седмици, 90% от хората все още не пушат и не искат да се връщат на тютюнопушенето.

В контролната група процентът е несравнимо по-малък (5% от непушачите след 6 седмици и само 1% след 24 седмици съответно).

Експериментаторите попитаха участниците от Група I за тяхното благополучие след използването на добавката Nicofrin. (85%), “Не се чувствам като да ходя на цигара” (79%), “Сънят съм” по-добре “(69%),” безпокойството / безпокойството ми изчезна “(55%). В контролната група не се наблюдава дългосрочна промяна в настроението на пациентите.

Становища относно ефикасността на препарата Nicofrin

tabletki Nicofrin

Nicofrin таблетки

Е. Смит, терапевт, специалист в работата с наркомани, ни каза: …Борбата срещу пристрастяването не е за спиране на тютюнопушенето многократно и след това да се върнем към него. Следователно, намирането на ефективен начин за постоянно освобождаване от пристрастяване към никотина е бил обект на усилия на голям брой учени и други специалисти в продължение на много години. Сега, накрая, се появи подготовката, която не само освобождава от глада на никотина, но и ускорява регенерирането и пречистването на тялото. Трябва да се надяваме, че колкото е възможно повече пушачи ще открият и използват Nicofrin, в крайна сметка ще спечелят битката.

Nicofrin наистина ли е ефективен?

С такива експертни мнения нямаме друг избор освен да препоръчаме Nicofrin на всички, които искат ефективно да се откажат от тютюнопушенето и да защитят организма от негативните ефекти, които вече е причинил пристрастеността в тялото.

препоръчвам  Sliminazer - ефективни пластири за отслабване [2018].

nicofrinВНИМАНИЕЗа ограничен период от време официален дистрибутор на Nicofrin има специална оферта за нашите читатели. Тя е свързана със 100% гаранция за връщане на пари за закупеното лечение, в случай че не донесе очакваните резултати.

Кликнете тук, за да купите Nicofrin

Използвайте тази връзка, за да получите безплатна доставка на доставки.

Промоцията продължава до:2018. 07. 06 до 23:59 часа.

Поради изчерпването на запасите промоцията е ограничена във времето

About Ralitsa Yankova Ivankova
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *