Peruvian Maca – мнения, коментари, цена, къде да купите

[Total:    Average: /5]

Здравейте!

Днес отвори я кухненски шкаф и извади една торба с една “магия” polosochka-Bud.

И аз исках да го добавите във вашата закуска, като припомни, че … аз все още за него, а не писмено.

Но, това е било една година като имам в “движение” и това нещо наистина си заслужава да си, за да ти кажа!

Така че днес аз написах пост за мака. Какво е, за какво са имоти, каква е ползата за нашето тяло и как да го получи

Защо Peruvian Maca заслужава нашето внимание?

В тази статия ще научите:

Maca полезни свойства и методи за използване

Мака е само един от тези естествени средства, чрез които можете да решават много проблеми с здраве и влошено здравословно състояние, без никакви агресивни действия върху организма.

Това, което лично като за това лошо, освен, че е абсолютно 100% натурален продукт, е “широчината мащаб” спектър на въздействие върху нашето тяло!

Какво толкова има в списъка на полезните свойства на мака!

ще ти само основните данни кажа.

Peruvian Maca мистериозната растение с богата история

Peruvian Maca е растение, което принадлежи към семейство кръстоцветни.

Друго име за макове -. “Бъг, заразено” (? Какво име, а)

От друга страна, името не е от значение, както и какви ползи може да даде, нали?

Мака расте само в планините на Латинска Америка, на височина не по-малко от 3000 метра над морското равнище.

Но това е само за теб и мен това растение е “супер-екзотичен” за местното население на това растение е напълно нормално храна, която току-що има мощни лечебни свойства.

Кажете като теб и мен – черната ряпа

.

Maca е корен зеленчуци и се използва в хранително-вкусовата е в основата на това растение.

От него и произведени различни лекарства.

Но ние не сме местни жители на Южна Америка, и ние няма как просто да почистите IAC и себе си рубли за салата, този корен …

Но ние имаме една чудесна възможност за закупуване на най-чистите природни продукти от Мейсис, направени в много безопасни и нежни начини, като се използват такива напреднали технологии, които спестяват всичко на стойност, която съществува в пресни корени на това растение!

Това растение е доста популярен. Говорейки за тази впечатляваща цифра, която е изолирана зона за култури Маца в Латинска Америка.

Какво полезни компоненти са в перуански част от маки?

От Maca богат състав.

Ето и някои от най-много ценни компоненти, които е прекрасно терапевтични и лечебни макове ефект върху нашето тяло:

 1. в грудки мак съдържат амиди на мастни киселини, които имат силно въздействие върху здравето на мъжките репродуктивни органи, и увеличаване на силата на сексуални сили при мъжете;
 2. различни алкалоиди, които са богати на състава на маковете, много полезни за здравето на пикочно-половата система при мъжете, така и жените;
 3. наличен в тиоцианати и глюкозинолати имат изразен противотуморния ефект и дори могат да допринесат за лечението на злокачествени тумори;
 4. в състава на много минерали, сред които най-важните са мед, желязо, цинк, калций, магнезий и фосфор;
 5. на витамини е водещи витамин Е, витамин С и витамини, което засилва полезните свойства на мак;
 6. има този корен и танини, нишесте и алкалоиди и нишесте, както и въглехидрати и протеини.
 7. OL>

  Това е само на основите на това, което прави Peruvian Maca ефективна и полезна.

  Какви са лечебните свойства на този екзотичен растение?

  Ако сте приели Маца правилно и най-важното, редовно, може доста бързо да получите много ползи за здравето и благосъстоянието.

  В този случай, това е растение, което има много голям брой полезни свойства, които могат да дадат такива подобрения в областта на здравеопазването и благосъстоянието:

 • 1 – За мъже – увеличение на качествените характеристики на семенна течност. Благодарение е в маки състава на биологично активни компоненти, спермата ще започнат по-активно движение. А това, от своя страна, ще имат значително влияние в положителна посока към съществуващия проблем на безплодие.
препоръчвам  Hairise - Становища за нов спрей за защита от плешивост

Освен това растение забележително увеличава не само качеството, но и количеството на спермата. Тази функция е много важна за ефективното лечение на олигоспермия.

 • 2 – глюкозинолати и тиоцианати, присъстващи в състава на маковете, са изразени антитуморна и антиоксидантни ефекти. Поради присъствието на тези вещества, всички токсични съединения, които могат да се натрупват в тъканите на черния дроб са свързани и екскретира от тялото, което от своя страна се използва за профилактика и лечение на рак.
 • 3 – Maca е мощен афродизиак. Ако приемате лекарства редовно макове, че е възможно в сравнително кратък период от време значително да подобри сексуалната им производителност и функция на половата система по принцип, тъй като много компоненти от състава на маките зародишните клетки тон и подобряване на здравословното функциониране на простатата в мъже.

Въздействието на биологично активни елементи повишава либидото при жените и мъжете по еднакъв начин.

 • 4 – при жените, подготовката на перуански Peruvian Maca подобрява функционирането на цялата репродуктивна система, хормоналната система, засилване на работата на менструалния цикъл и да го лекува, които най-малко се изразява в отслабване на неприятните симптоми на ПМС, и като максимум -. облекчава лекува безплодие и образуване на тумори (. кисти и т.н.)
 • 5 – С редовна употреба мак кожата на лицето и тялото подмладена, всички процеса на стареене започне да изтича бавно и има значително регенериране на клетки и тъкани, което води до визуално подмладяване: кожата става по-гъвкави, еластични, бръчки изчезва. Празнувайте освежен вид и тен.
 • 6-Peruvian Maca obstensibly има мощен тонизиращ ефект върху цялото тяло

.

Това може да подобри концентрация, памет, общата издръжливост, повишаване на енергийната и значително засилване на устойчивостта на всички стресови ситуации.

препоръчвам  Finefit - ревюта, цена, къде да се купуват, купуват сега, таблетки, мускулите

Тези, които консумират мака от доста дълго време, забелязвам себе си (аз съм!), Възстановяването на енергия и сила след всяко емоционално, шокът се случва много пъти по-бързо.

Съгласете се, приятели, всичко по-горе е доста свързана с нашите модерни живота на “висока скорост”, нали?

 • 7 – За тези, които се обучават в салона за изграждане на мускулна маса, Maca означава “номер едно”

.

Затова хората, които използват за увеличаване на мускулната маса и силата, така наречения “естествен бодибилдинг”, вие знаете, тази добавка и са готови да го използват.

Той е популярен сред тези, които участват в други видове физическа активност (бягане, плуване, колоездене и т.н.) и да водят здравословен начин на живот.

В някои случаи се препоръчва да се вземат мака?

Използвайте лекарства на базата на това растение, ако имате следните нужди:

 • влошаване (стареене) на кожата, косата и ноктите,
 • намаляване на сексуалното желание;
 • ако са диагностицирани с безплодие или се подготвят да забременеят;
 • , ако трябва да се лекува проблемите в пикочно-половата система;
 • , ако сте в по-късни времена често уморени, изчерпани, и осъзнавам, че си за възстановяване не е толкова бързо, колкото бихме искали;
 • , ако имате нужда от повишаване на тяхната издръжливост и сила, когато извършвате редовни физически упражнения; ако предизвикателството е да се засили имунната система и лекува тялото

Каква е продължителността на процеса на вземане на маките?

За да се чувстват по-положителен ефект при излагане на макове върху тялото си, трябва да го купя най-малко 21 дни. Най-малкото.

Само за преценка на “напредъка” в здравето му.

И след това всичко зависи от това какъв резултат искате да получите.

Лекарства перуански Peruvian Maca е абсолютно безопасно. Така че те са абсолютно безопасни за употреба на регулярна основа.

В каква форма се издават лекарства Маца?

Всички мак лекарства са произведени, обикновено под формата на прах, като екстракт и в капсули.

 • Peruvian Maca прах – как да се прилага

Технологията процес на праха позволява да се поддържа почти всички на лечебните свойства на това растение, както и за лекарството, което е по силите му да да се равняват на здравни заведения!

Maca прах може да се добави към храната (сок, зърнени храни, кремове и т.н.), и може да се вземе, само питейна тази вода или предварително смесен в малко количество вода.

препоръчвам  FungaFix - мнения, цена, коментари официалния сайт

Инструкции за доза винаги се написани върху опаковката. Тук се използва този Maca прах.

 • Особеността на екстракта на перуански Peruvian Maca

Особеността на екстракта, че всички хранителни вещества, има по-голяма концентрация. Ето защо можем да кажем, че ефикасността на екстракта е по-силна от тази на прах.

Но трябва да знаете, че екстракт, в чист вид, има много специфичен аромат и вкус.

 • Peruvian Maca капсули

Капсулите са най-често използваният вариант на наркотици Мака, особено, с бързия от съвременния живот, когато всички “в движение” и “бързо”, но отново, всички поотделно.

Важни препоръки за употреба

Така че, моля, имайте предвид следните важни моменти:

 • Въпреки факта, че Мака е изцяло натурален природен лек, което може да се дължи по-скоро на такива “суперхрани”, като спирулина, лициум и т.н., използването на тези лекарства трябва да се започне постепенно, на пръв малко, над- изглед, с течение на времето, може да увеличи дозата.

Защо се прави това?

За да се избегнат всякакви неприятни явления от тялото, което може да започне всеки човек, защото тялото започва процес на възстановяване и лечебни съществуващите проблеми.

 • не се превишава дозата използвани лекарства!

По този начин е необходимо да се следи отблизо реакцията на тялото си и когато тялото започва да се почиства и да оздравее, като по този начин ви причиняват дискомфорт, можете да правите почивки, така че тялото спокойно могат да се адаптират и да се разреши временни затруднения.

 • Ако използвате Мака на прах, като го добавите в храната, това е предпоставка за това ще бъде, че температурата на вашето ястие в никакъв случай не трябва да надвишава 40-43 градуса! В противен случай, всички “комунални” макове ще бъдат нулирани.
 • Не приемайте лекарства, мака, през нощта, и най-вече – не го използвате дори и през втората половина на деня, за предпочитане сутрин. Тя има най-силен тонизиращ ефект, така че просто няма да може да спи. И, ако сте заспали, сънят е неспокоен и с прекъсвания.

Противопоказания за получаване на 1,015

Това бременност и индивидуална непоносимост към лекарства. В други случаи, компенсирането на Мака е добре дошъл.

Е, като приятели, като вас информация?

Аз много се надявам, че ще бъде от полза и ще се превърне “фенове” на този прекрасен завод, както аз правя.

Write в коментарите, оценявам вашето мнение, акции, които вече имат опит от приемането на медикаменти от Мака! Какви са резултатите?

Споделете историята си с други хора, да направи света по-здрав и щастлив заедно!

Също Препоръчваме Ви да прочетете тези постове:

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 280 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*