Smartwatch A1 – часовник, мнения, цена, коментари официалния сайт

Smartwatch A1 - часовник, мнения, цена, коментари официалния сайт
Smartwatch A1 - часовник, мнения, цена, коментари официалния сайт
[Total:    Average: /5]

Описание

SmartwatchA1 е друг голям Смартчасовник сегмент

9 Smartwatch A1  часовник, мнения, цена, коментари официалния сайт

евтини. A1 Смартчасовник ще се хареса на феновете на Apple, и за разлика от GT08 на модела те имат още по-прилика с известната “Apple” марката. Умният часовник има тип закопчалка, точно същата като часовникът на Apple, както и местоположението на часовете на бутона А1 е същото като

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

“ябълка”. SmartwatchA1 имат добър дизайн и съща функция.

Защо да купувате SmartwatchA1

SmartwatchA1 е направена от метален корпус, боядисан с високо качество постоянно покритие. Устройството се предлага в следните цветове: черен и сребрист цвят. Ремъците на притурката са черни, червени, зелени, сини и бели. Корпусът на устройството е с правоъгълна форма, с леко заоблени ръбове. Устройството е оборудвано с един физически бутон, разположен от дясната страна на корпуса, над средната линия, като часовникът на Apple. Бутон модел A1 се върти, но въртенето е само декоративен. Когато натиснете бутона, за да включите / изключите часовника, а също и да се появи екранът / изключване на изображението.

От лявата страна на тялото на притурката има куплунг за сигурно, покриващ USB конектор за зареждане на смарт часовника. Сим карта и карта с памет се намира под задния капак на устройството е изработен от пластмаса. За да премахнете капака, трябва да се свържете с пръст върху перваза с една ръка.

гривна SmartwatchA1 е достатъчно гъвкава, направени от мека и приятна на допир силикон. Лентата е доста издръжлив и надежден. Не е лесно да се счупят. Както вече бе споменато, закопчалката е конструирана захванат и има защитен закрепване. Произволно, гривната ще отмените.

препоръчвам  Хлорогенна киселина

SmartwatchA1 – функционалност

 • Повиквания – SmartwatchA1 може да се използва самостоятелно, чрез поставянето на СИМ-карта в притурката. По този начин, Смартчасовник стане пълноправен SmartWatch на ръка, с които можете да се обаждате и, съответно, да получавате входящи повиквания, SIM часа.
 • SMS като с всеки смартфон, Смартчасовник позволявате да бъдете текстови да не говорим за получаване и да ги четат от други абонати.
 • Показва времето. SmartwatchA1 все още е и часовници. И за да се покаже по време на устройството по подразбиране е с предварително инсталирана три различни езика. Можете да изберете според вкуса.

  Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

  Между другото, има майстори, които pereproshit притурка, установени изцяло нов дисплей показва времето.

 • известие. Smartphone – смартфона, часовник часовник. Но все пак, основната функция на смарт часовника получава уведомления от различни приложения на вашия смартфон. В режим на сдвояване, SmartwatchA1 с мобилен телефон чрез Bluetooth, ще получите уведомление за всички входящи повиквания от мобилен телефон. Също така ще получите предупреждение SMS, на първия ред, който може да се чете само като се погледне към часовника. И инсталирането на специални мобилни приложения за смарт приспособление, наречено BT Notifier Смартчасовник Смартчасовник ще получите уведомление за абсолютно всички приложения на телефона си.
 • фитнес функции. Гледайте Смартчасовник има почти всички функции на фитнес тракерите. Този крачкомер, и броя на изгорените калории. В допълнение, има

  16 Smartwatch A1  часовник, мнения, цена, коментари официалния сайт

  за наблюдение и мониторинг на сън заседнал режим.

 • Калкулатор – притурката има вграден калкулатор. И ако не друго, можем да разделим, умножение, добавите и изважда числа, с помощта на хитрост устройство направо от китката си.
 • Recorder Смартчасовник е надарен с диктофон. За да го използвате, не забравяйте да се създаде карта на паметта на устройството, за да запазите вашите записи на рекордера.
 • Календарът е една по-полезно приложение във вашия интелигентен притурка. Когато календарът е, буквално и в преносен смисъл под ръка, за да не пропуснете важни събития от неговата “календар”.
 • Multimodeling – на SmartwatchA1, можете да зададете няколко аларми. Можете да ги използвате като се събужда сутринта, а просто като напомняне.
 • Аудио плейър. Умните часовници са умни, можете да използвате или да контролирате музиката на вашия смартфон, или да слушате музика самите файлове часа. В същото време, можете да слушате музика през часовете на високоговорителите, или чрез свързване чрез Bluetooth слушалките на високоговорителите или Bluetooth.
 • Камера контролира вашия смартфон. Една от функциите на смарт часа A1 е

  Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

  отдалечен телефон с камера, свързана с Bluetooth. Това може да бъде полезно, например, да изпълни автопортрет, стречинг ръката си възможно най-далеч от себе си.

 • Anti-губи – или функция Антипатър. Една полезна функция за тези, които гледат телефон A1 няма да ви позволи да губи своя смартфон. В крайна сметка, когато анти-изгубените, часовник ще издаде звуков сигнал, когато извадите от синхронизиран смартфон за повече от 10 метра.
препоръчвам  LashParade - мнения, коментари, цена, България

Обобщавайки, можем да кажем, че SmartwatchA1 е чудесен избор на евтин интелигентен часовник. Те имат сладък дизайн и разполага с широка гама от функции.

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 280 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.