Somatodrol – Становища относно добавката за увеличаване на теглото

[Total:    Average: /5]

Somatodrol – Становища относно добавката за увеличаване на теглото

somatodrol Somatodrol   Становища относно добавката за увеличаване на теглото

Постигането на желаната мускулатура не е мечта на един човек. В зависимост от личните предразположения, е лесно да го направите и малко по-трудно за друго. Въпреки това, независимо дали ефектите от упражненията се появяват във вас бързо или бавно, учените са разработили специална подготовка, която максимално увеличава ефектите от работата във фитнес залата. Не – Somatodrol може да се използва от всеки, който иска да издълбае тялото си преди лятото без никакво препятствие. Както производителят гарантира, редовното използване на препарата Somatodrol ще позволи увеличаване на мускулната маса дори до няколко килограма на месец. Защо тези капсули са толкова ефективни?

Somatodrol е хранителна добавка, предназначена да увеличи мускулната маса. Добавката се състои от аргинин, бета-аланин, лют червен пипер, гуарана, витамин В12.

Somatodrol включва следните компоненти:

  • L-аргининът е аминокиселинно съединение, което стимулира естественото производство на хормони на растежа, увеличава мускулната маса и намалява телесната мастна маса.
  • ЗМА – специално разработена формула от минерали – магнезий, цинк и витамин В6, които стимулират производството на тестостерон и инсулиноподобен растежен фактор, ефектът е да се ускори развитието на мускулите
  • L-орнитин – образуване на L-аргинин, стимулира производството на растежни хормони и подобрява метаболизма на мазнините.

tabletki somatodrol 300x225 Somatodrol   Становища относно добавката за увеличаване на теглото

Somatodrol е разработен като “интелигентен” агент, който не принуждава тялото да нежелани действия, но само поддържа тези, които се срещат естествено. По този начин Somatodrol се вписва в ритъма на метаболизма и имитира природните ReAction на тялото – всичко това създава възможност за постигане на максимални резултати от обучението.

Как работи Somatodrol?

Somatodrol подготовката за натрупване на мускулна маса работи в три прости стъпки, които ще ви позволят да поддържате ефектите на лечението завинаги.
На първо място, естествените съставки, съдържащи се в добавката, увеличават производството на тестостерон и растежен хормон, което влияе върху по-бързото нарастване на мускулната маса. Това е така, защото тези вещества имат анаболен ефект върху образуването на протеините, които съставляват скелетните мускули. Още първата доза Somatodrol увеличава хормоналната секреция, която стимулира мускулите почти веднага.

препоръчвам  Fito Spray - мнение за подготовката за отслабване

Вторият, много важен аспект на Somatodrol е останалото и възстановяването на тялото. Известно е, че мускулите растат най-интензивно, когато почиват. През това време нови протеинови влакна се добавят към места, които са станали микро-крекирани по време на тренировка – тялото по този начин укрепва отслабените места и мускулите се увеличават.
Третият и последен етап от действието на подготовката върху мускулния растеж Somatodrol е стабилизиране на метаболизма на постоянно ниво и инхибиране на катаболните ReActions – благодарение на това ефектите на тренировката остават и тялото придобива повече сила преди следващата част от упражнението.

Естествените съставки, съдържащи се в добавката, увеличават производството на тестостерон и HGH, което влияе върху по-бързото мускулно развитие, възстановяването на тялото след тренировка и добавя енергия към следващата серия от упражнения. Резултатите обаче зависят основно от индивидуално обучение и генетични предразположения. Somatodrol намалява времето за постигане на ефекта, който може да се постигне само с упражнения и диета с до 50%. Продуктът претърпя редица тестове, преди да стигне до пазара. Редовното упражнение за 3 месеца, подкрепено от хранителната добавка Somatodrol, позволи на хората да тестват продукта, за да увеличат мускулната си маса с 8 до 14 кг. Всеки културист и любител сънува такива ефекти.

Използване на добавката Somatodrol

Дневната доза е от 1 до 2 капсули. Те трябва да се приемат на празен стомах, за да се улесни усвояването на активните вещества. Капсулите трябва да се изплакват с вода.

Анти-допингови тестове и Somatodrol

Спортистите трябва да проверят дали употребата на Соматодол съответства на законите и разпоредбите на федерацията. За всяка федерация има свои вътрешни правила за допустими и забранени мерки. Следователно, преди да приложите добавката, уверете се, че тя отговаря на действащите разпоредби, за да избегнете неприятни последствия. Самата добавка ще ви позволи да постигнете по-добри резултати, и това е всичко.

препоръчвам  Perle Bleue - мнения за нов бръчки крем

Somatodrol – проучвания за ефективността на добавката за натрупване на мускулна маса

Ефективността на Somatodrolu е тествана от много учени. Професионални спортисти, обучаващи главно със сила, както и аматьори, бяха поканени да участват в изследването. Изпитателите бяха избрани по такъв начин, че да имат възможно най-широко разбиране за ефекта на препарата върху различни видове силуети. Somatodrol тестери бяха помолени да не променят своите тренировки и хранителни навици, както и да приемат добавката дневно. След 4 седмици от изследването, проучването е преустановено и е направено резюме. Близо 86% от респондентите са постигнали увеличение на мускулната маса от 11 до 14 килограма, а останалите са в малко по-малък диапазон от 8 до 10 килограма чиста мускулна маса. Нивото на намаляване на мастната тъкан е средно 27%.

Krzysztof Piekarz препоръчва Somatodrol

Удовлетворението от действието на подготовката също не е скрито от златния медалист на дебютите от 2014 г. на PZKFiTS в категорията 90+ и майсторите Krzysztof Piekarz. “Когато реших да участвам в конкурса за културизъм през 2014 г., знаех, че се нуждае от упорита работа и добра диета, но също така имах нужда от нещо, което да увеличи моето представяне – всички се тренираха усилено, не бях уникален в това отношение. разбрах, че мога да бъда първият човек, който да опитам Somatodrol, преди да го пусна на пазара, знаех, че това е моят шанс, съгласих се без колебание, разликата беше огромна, току-що спечелих “, казва капитанът.

Експертни и потребителски съвети относно добавката Somatodrol

На чуждестранни уебсайтове можете да прочетете много положителни мнения на мъжете, които са използвали Somatodrol. Краткото време, в което се наблюдават ефектите, се подчертава с малко усилия, много по-малко от очакваното. Това е така, защото препаратът увеличава цялостното функциониране на тялото, добавя енергия, стимулира отделянето на амоняк от тялото, което прави усещането за умора, не е толкова тежко, дори след тежка тренировка. Това е особено ценено от онези, които искат да постигнат възможно най-големите резултати в най-кратки срокове.

препоръчвам  Knee Active Plus - мнения за еквалайзера за кривината на крака и коляното

Somatodrol – сигурност на трайните ефекти

Най-важното обаче във всичко това е, че Соматодол ви позволява да постигнете трайни ефекти. Подготовката не само ефективно ускорява растежа на мускулната маса и намалява мастната тъкан, но преди всичко прави ефектите, постигнати по този начин, са постоянни. По този начин усилието няма да бъде загубено, ако трябва да спрете обучението по някаква причина.

Заслужава ли да се използва Somatodrol?

Без значение дали сте професионален спортист или просто аматьор. Не е нужно да прекарвате целия ден във фитнес залата или да следвате корозивна диета, от която така или иначе няма да се абсорбира напълно хранителните вещества. За да подобрите резултатите си, препоръчително е да използвате ефективна диетична добавка за натрупване на мускулна маса. Такава мярка е Somatodrol, най-новото изобретение на световноизвестни учени. Изключително висока ефективност на препарата, съчетана с атрактивна цена и висок профил на безопасност, го прави все по-голяма слава и множество доволни клиенти.

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 280 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*