Squeeze Station – мнения, коментари, цена, къде да купите

[Total:    Average: /5]

попаднах на това чудо от Инфантино случайно, когато си поръчах капак дъжд за колички за Amazon, а дори и съмнения не са възникнали – имам нужда от него! Заповедта направена в деня преди раждането на сина си, знаейки, че той ще използва устройството веднага. И сега, че е дошло времето. Гледайки напред да кажа – Да, това е чудо, аз не съжалявам за покупката! Така че, на мнение за системата на опаковане бебешка храна от Инфантино:

  • Защо се опаковат пюрето, когато можете да си купите готови?
  • Появата на системата за система за опаковане
  • Метод на опаковане пюре, възможни трудности
  • аксесоари на системата
  • Видео
  • Цени в САЩ и в Италия

Защо се опаковат пюрето, когато можете да си купите готови Squeeze Station?

сам на пюре опаковани в торби с запечатваща се капак блестящ Идеята! Магазин пюре всичко добро, с изключение на едно нещо – те са изключително еднообразен. Но в допълнение към мисли за комбинацията от различни вкусове в една опаковка, бях привлечен от идеята да го опаковане зеленчуци страни, плодове. Знам, че те са перфектни, сезонни и отглеждани в района, където е роден на бебето. А проста формула за успех!

Проявление система опаковка Squeeze Station:

Едва чакаше времето за начало на хранене започнах да се тества на колонката за зареждане от Инфантино. Ето кутията:

Комплектът включва контейнер, натиснете и 10 опаковки. Аз трябваше да си купите друга опаковка от 50 пакетчета.

Как да използвате Squeeze Station:

Всичко е много просто. Трябва да се притеснявам опаковката към контейнера, го напълни с всеки сос и натиснете, за да печата пакет. Завийте капака върху опаковката и сте готови!

препоръчвам  Denta Seal Паста за зъби - мнения, цена, коментари официалния сайт

Пресата избутва пюрето е добра, но е много трудно да натиснете не е необходимо, тъй като тя може да се случи, че кашата ще бъде натиснат през стените нагоре, а ако го опитам да се върна обратно, пюре пакет за налягане изляза на гърба пакет. Така че бъдете внимателни, без да бързат.

Всички части на системата могат да се мият в съдомиялна машина. Това е важно за мен, аз мразя да се мият на ръка.

Какво друго може да се закупи с вашата система за опаковане Squeeze Station:

Запълване да зададете, можете да закупите подходящите аксесоари. Купих си лъжица, която може да се завинтва върху опаковката.

Много удобно да се хранят бебето, които все още не разбира как да смучат храната от опаковката. В комплект от тези артикули за двама.

Все още можете да си купите бутилка, която може да бъде запълнена с не само дебел, но по-течно пюре, също през системата.

По-късно научих, че в допълнение към такъв набор като имам, има повече фантазия на опаковката, която включва рамка и три цистерни, вместо на един. Than е по-лесно? Не е необходимо да се запази капацитет в ръка, той може просто да се захване рамката. Станция за разлика от прост набор не можете да си купите само на Amazon, но в Русия, например в АГ или Озон.

Ето един видео за това как да се използва станцията:

Цените в САЩ и в Италия:

В Щатите, това сега струва $ 20 + доставка, която зависи от това, кои продукти сте си купили и какво е задвижван брокер. Аз обикновено управляват доставката около 14-15 долара за кг. гара тежи с опаковка 500 гр. Аз би трябвало да плати около $ 7 + 1 $ застраховка + $ 1 обработка на колети като посредник. Всичко за около 29 долара, или 1624 на рублата. Много по-изгодно, отколкото в Русия, където цените започват от 2800 рубли. Ако има отстъпка или карта за лоялност, малко по-евтино, но не достатъчно, за да откаже на изкушението да купуват в Щатите. И ако не искате да чакате един месец, можете да платите

препоръчвам  Artrolux+ - мнения, коментари, цена,

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 280 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*