Therm Line Fast – мнения за синетрол за Weight Loss

[Total:    Average: /5]

Therm Line Fast – мнения за синетрол за Weight Loss

therm line forte 300x280 Therm Line Fast  мнения за синетрол за Weight Loss

Therm Line FAST е хранителна добавка, съдържаща: SINETROL XPur и Therm Line Thermogenic Blend, които са формули, поддържащи Weight Loss.

therm line 40 Therm Line Fast  мнения за синетрол за Weight Loss

термична линия 40+

Известната и ценна Therm Line II е трансформирана. Therm Line Forte е сензационна мазна горелка, която съдържа SINETROL Xpur, патентован екстракт от портокали, грейпфлей, цитрусови плодове и гуарана плодове с клинично доказана ефикасност. В допълнение, съставът на Therm Line Forte включва липотропни вещества, които също присъстват в по-ранната версия на продукта.

Този път обаче те са обогатени с допълнителни съставки, за да ги направят по-силни. Въз основа на проучване и анализ, компанията е разработила термогенен комплекс, който има властта да стимулира дори най-бавния метаболизъм – Therm Line Thermogenic Blend. Тази смес от активни вещества се основава на принципа на синергия. Съставките, използвани в него, се укрепват, което накара веществото да достигне своята максимална активност, което води до интензивно изгаряне на мазнините. Комбинацията от SINETROL Xpur и Thermogenic Blend прави Therm Line Fast мощна Weight Loss помощ.

Защо наддаваме?

banner 250x300 Therm Line Fast  мнения за синетрол за Weight LossНай-важният въпрос, който си заслужава да бъде отговорен, е как се получава, че натрупваме тегло, а след това е толкова трудно да се отървем от тези излишни килограми, където най-напред трябва да опознаете метаболизма на мазнините. Наднорменото тегло и затлъстяването не са нищо повече от нарушения на определен баланс в организма. Това може да се дължи на различни фактори като: прекомерно приемане на калорични храни, неправилно количество протеин в храната, липса на упражнения, хранителни грешки, някои здравословни проблеми, често отслабване или отказване от пушене. Това пречи на баланса между липогенезата и липолизата, два процеса, които се появяват в мастните клетки.

препоръчвам  Серумът Bluronica - ревюта, цена, къде да купите, българия

Therm Line Fast – какво е липогенезата?

therm line fast 300x191 Therm Line Fast  мнения за синетрол за Weight Loss

терминология бързо

Липогенезата е процес, който е отговорен за отлагането на мазнини под формата на големи капки вътре в адипоцитите, което също води до увеличаване на техния обем и по този начин до увеличаване на дебелината на подкожната мастна тъкан. Когато липсва място в съществуващите адипоцити, се образуват нови мастни клетки. Кошмар за жените е, че това увеличение на телесните мазнини често е свързано с образуването на целулит. По този начин тялото съхранява твърде много енергия и ние увеличаваме теглото. Тя има висока енергийна стойност, 9 kcal енергия се произвежда от 1g мазнина за сравнение и само 4 kcal се произвежда от 1g глюкоза. Освен това, ако тялото съхранява енергия под формата на въглехидрати, теглото ни ще бъде с 50 кг по-високо.

Therm Line Fast – какво представлява липолизата?

therm line 2 256x300 Therm Line Fast  мнения за синетрол за Weight Loss

таблетни линии за таблетки 2

Липолизата е противоположна на липогенезата. Липолизата е изгарянето на триглицериди, които запълват мастните клетки. Този процес се активира от тялото в момента на енергиен дефицит, т.е. когато ние осигуряваме на тялото по-малко енергия под формата на храна, отколкото се нуждае. Този процес се стартира и в случай на много усилия. Организмът, чрез хормони като адреналин и норадреналин, чрез бета-3 рецептори, които се намират в мембраните на мастните клетки, стимулира тези клетки да засилят енергийния си метаболизъм. Мазнините се изгарят и резултатът е химическата енергия, която е от съществено значение за живота на тялото и топлинната енергия, която е необходима, за да се поддържа тялото при постоянна температура. Съществуват и така наречените “новодошли”. Термогенезата, т.е. процесът на освобождаване на топлина, който е толкова важен, колкото самата липолиза при контролиране на телесното тегло. Безлепните адипоцити постепенно се разграждат и в резултат на това изчезват. Очевидният ефект на липолизата и термогенезата е намаляването на телесните мазнини и по този начин теглото.

препоръчвам  Chlorella - мнения за морски водорасли за Weight Loss

Therm Line Fast – как ефективно да отслабнете?

therm line 30 300x200 Therm Line Fast  мнения за синетрол за Weight Loss

термична линия 30+

Важно е за отслабване да стимулирате метаболизма си, така че да изгаря мазнините. Тук е малко важно как е възникнало наднорменото тегло. Хормоните като адреналин и норадреналин са най-активни по време на тренировка. Ето защо, с всички диети, физическото усилие също е желателно. Липсата на упражнения прави метаболизма хормони ограничаване на тяхната активност. От друга страна, хормоните, които са отговорни за съхранението на енергия, т.е. активирането на процеса на липогенеза, стават активни. След това, за съжаление, вместо да отслабваме, ще растем в мазнини.

Установено е, че веществата стимулират метаболизма и разграждането на мазнините. Те се срещат естествено в диетата. Тези съединения стимулират мастните клетки да се разлагат и да активират термогенезата. Те поддържат действието на адреналина и норадреналина, което се състои в стимулиране на бета-3 рецепторите и по този начин стимулиране на процеса на липолиза. Едно такова вещество е например кофеинът.

750x100 Therm Line Fast  мнения за синетрол за Weight Loss

Какво представлява SINETROL в Therm Line Fast?

sinetrol 300x190 Therm Line Fast  мнения за синетрол за Weight LossТова е растителен екстракт, силно концентриран и има уникален състав. Той съдържа активни вещества, които се съдържат в цитрусовите плодове и имат свойства, които подпомагат изгарянето на мазнините. Sinetrol е най-висококачественият екстракт от избрани плодове от портокали, грейпфрут и други цитрусови плодове. Ефикасността на този екстракт е клинично потвърдена. Той съдържа до 90% активни полифеноли, които са отговорни за изключителните свойства на Weight Loss. Sinetrol е част от Therm Line Forte.

Какво прави Sinetrol в Therm Line Fast толкова ефективен в поддържането на Weight Loss?

therm line drink 156x300 Therm Line Fast  мнения за синетрол за Weight Loss

термо линована напитка

Когато се стимулират да действат, бета-3 рецепторите освобождават релейно вещество -cAMP – в мастните клетки. Това вещество е послание към ензимите, отговорни за изгарянето на мазнините, които трябва да започнат да работят. Sinerol блокира активността на ензима, който е отговорен за периодичния сън на сАМР. Следователно Sinerol прави CAMP да работи правилно без прекъсване, като изпраща сигнал до ензимите в мастната клетка за необходимостта от действие. По този начин тялото постоянно превръща (изгаря) мазнините в енергия, като по този начин намалява запасите от мазнини. Това ни дава по-тънък силует.

препоръчвам  Защо наддаваме?

Дали Therm Line Fast таблетките наистина са ефективни?

Therm Line Thermogenic Blend е формула, която стимулира изгарянето на мазнините по начин, който подкрепя действието на Sinetrol. Състои се от избрани вещества и екстракти, които активират липолизата и ускоряват изгарянето на мазнините заедно с освобождаването на топлина по време на процеса на термогенеза. Формулата съдържа и растителни екстракти, съдържащи активни вещества – екстракт от зелен чай, горчив портокал, гуарана, джинджифил, черен пипер, кайен пипер. Комбинацията от тези вещества ги прави по-силни, което им позволява да работят по-ефективно.

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 280 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*