Vitaelife Pharma Omega 3 – мнения, коментари, цена, къде да купите

[Total: 0    Average: 0/5]

омега – 3 е хранителна добавка на дневната диета на пациента. Инструментът може значително да се намали вероятността от нарушения на сърцето, проявява на фона на липсата на витамини и минерали в човешкото тяло. Такъв компонент – омега-3 е съществен вещество да се гарантира безпроблемното функциониране на сърдечно-съдовата система. В добавка вещества съдържа в непроменена естествена форма, поради което се постига чрез активно формула. Компоненти бързо се разпространяват в тялото и се абсорбира добре в тъканите без необходимостта от допълнителни процедури Съдържанието на статията:.

Силен>

Лекарствена форма

хранителна добавка омега-3 се произвежда от Doppelherz под формата на капсули, предназначени за орално приложение. За да се постигне най-добри резултати в процеса на лечение, пациентът трябва да се подчиняват безусловно съществуващото твърдението за използването на веществото. Изброените по-горе правила и разпоредби може да причини намаляване на терапевтичната ефикасност.

Описание и състав на

капсулата има цвят жълто-кехлибарен и излъчва характерна миризма.

Състав на хранителна добавка, съдържаща следните вещества:

Такъв препарат е основен източник на омега-3 и омега-6 за човешкото тяло.

Pharmacological група

Omega 3 може да се дължи на комбинираното групата на биологични добавки, предназначени за въвеждане в човешката диета. Съставът съдържа витамин Е и полиненаситени мастни киселини, получени при обработката на сьомга. Тази комбинация позволява да се балансира липидния метаболизъм и да се предотврати образуването на холестерол депозити по стените на кръвоносните съдове. Подобен инструмент стимулира експресията на имунни реакции и подобрява устойчивостта на организма към инфекциозни патологични процеси.

Ефективността на средствата е да се постигне:

 • тонизиращ ефект върху имунната система;
 • ефект ефект;
 • намаляването на мазнините в кръвта;
 • предотвратяване на потока на редокс процеси;
 • стабилизиране на структурата на клетъчните мембрани;
 • да се намали вероятността от развитие на сърдечно-съдови заболявания;
 • противовъзпалителен ефект;
 • повишаване на имунните параметри;
 • понижението на кръвното налягане;
 • подобряване на процеса на метаболизъм на холестерола;
 • нормализиране на циркулация на кръвта в вена;
 • нормализиране на кръвния поток в мозъчни структури;
 • възстановяване на метаболизма на мазнините.

Процесът на абсорбция и отделяне от човешкото тяло понастоящем не се разбира.

препоръчвам  Feat2Fit - EViews, цена, къде да се купуват, купуват сега, таблети

показания за

Omega 3 е съществен компонент на определените пациенти в различни заболявания на сърцето и кръвоносните съдове. Използваният лекарството да възстанови своята еластичност и пречистване от вредни натрупвания на холестерола. Лекарството се използва за контролиране на хронични патологии на органи на вътрешна секреция. Omega 3 често се предписва на пациенти с диабет за нормализиране на метаболизма в тялото.

Лекарството има положителен ефект върху психическото и емоционалното тяло. Инструментът помага за отстраняване на причините за симптоми на заболявания на храносмилателната система. Omega 3 е универсален инструмент и се продават на населението чрез мрежа от аптеки в свободния пазар. Въпреки това, да се доближава до процеса на консумация на състава отговорно. Съществува риск от алергични реакции и други странични ефекти.

възрастен

Инструментът може да се определя на възрастни пациенти в присъствието на указания за употреба. В превантивните целите на инструмента може да се използва в кратки курсове, чиято продължителност е не повече от 2 месеца. По време на курса на лечение, е важно да се следи състоянието на вътрешните органи. е забранено да се използват грим, когато са налице съществени нарушения в работата на черния дроб или бъбреците.

за деца

При педиатрични пациенти, получаващи възможно омега-3 мастни киселини. Дозата се определя индивидуално. Инструментът може да се използва след изключване на вероятността за алергични реакции за риболов от бебе.

за бременни и кърмене

Решението относно целесъобразността на оборудване по време на периода на бременността се извършва от лекар. В някои случаи е необходимо приемът на хранителни добавки. Струва си да припомним, че само един лекар запознат с клиничната картина може да се определи дозата на лекарството. Самостоятелно задача компонент е невалиден.

Използване на състав по време на кърмене забранени.

Противопоказания

Списъкът на противопоказания може да бъде представена както следва:

 • частен непоносимост на отделни компоненти;
 • алергични реакции се проявяват след консумация на всички хранителни продукти, съдържащи риба;
 • деца на възраст до 7 години;
 • хеморагичен синдром;
 • туберкулоза;
 • на бъбречно заболяване;
 • повишена концентрация на витамин D в организма;
 • патология на черния дроб;
 • остри възпалителни процеси, обхващащи всеки стомашно-чревния тракт.
препоръчвам  Fresh Fingers - мнения, коментари, цена, къде да купите

Забранено е да се вземе инструмента в периода след операцията. Хранителните добавки могат да причинят кървене.

и лекарствени

Въпреки факта, че омега-3 не е лекарство, преди да го използвате, трябва да се консултирате с вашия лекар. Минималната продължителност на курса е не по-малко от 3 месеца.

възрастен

Деца над 12 и възрастни се препоръчва да вземат лекарство 2 капсули 3 пъти на ден. За да се сведе до минимум възможността за странични ефекти, да участват в процеса на хранене.

за деца

Деца на възраст от 7 до 12 години, инструментът препоръчва да вземат по 1 капсула 3 пъти дневно по време на хранене.

за бременни и кърмене

Дозировка при жени по време на бременността, се определят за всеки отделен случай.

Странични ефекти

Списъкът на нежеланите реакции, проявява на фона на прием на омега-3 мастни киселини могат да бъдат представени в следния списък:

 • различни алергични реакции, проявяват под формата на сърбеж и кожни обриви;
 • чувство за вкус на риба в устата си;
 • постоянното присъствие на гадене, лошо след като средства;
 • подуване;
 • нарушение на консистенцията на изпражненията;
 • проява на риба оригване;
 • сърбеж и подуване на кожата се проявява в чувствителността на пациента към компонентите на инструмента;
 • проявлението на кафяви петна по кожата;
 • изразена главоболие;
 • значително увеличение на телесната температура;
 • синина на кожата;
 • мускулна слабост;
 • проява на болка в ставите;
 • интензивна жажда;
 • значително повишаване на кръвното налягане.

Взаимодействие с други лекарства

момента данни за лекарствени взаимодействия хранителни добавки омега – 3 с всички медицински лекарства не са налични. Възможността за използване на инструменти в комбинация с различни средства за лечение на патологии на сърцето и кръвоносните съдове трябва да се обсъди със специалист.

Специални указания

Omega 3 е един от най-необходимите компоненти за човешкото тяло. Това вещество се гарантира нормалното функциониране дейността на всички органи и системи. За използването на такива хранителни добавки трябва да се подхожда с особено повишено внимание, тъй като има някои противопоказания за употребата му. Прилагане на средства в периода на влошаване на няколко заболявания на черния дроб или язви може да доведе до симптоми на опасни усложнения на човешкото тяло.

препоръчвам  Medutox бръчки - мнения, цена, коментари официалния сайт

Предозирането

Предозирането в момента не са записани в медицинската практика. Рискът от предозиране е намалена до минимум, при условие съответствие на пациента с препоръчани стандарти за консумация на хранителни добавки.

Условия на съхранение

хранителна добавка омега -3 Doppelherz реализира на населението чрез мрежа от аптеки и специализирани търговски обекти без рецепта от специалист. Заслужава да се отбележи, че такава мярка не е лекарство. При съхранение на вещества трябва да отговарят на определени условия – стайна температура не трябва да надвишава 25 градуса. Забранено е да се замрази на лекарството. Инструментът трябва да бъде защитен от деца.

Аналози

Биологично активен добавка на дневната диета, омега 3 има няколко аналози.

Пречистен рибено масло

Пречистен рибено масло трябва да се разглежда като биологично активна добавка на дневната диета на пациента. Такъв компонент е препоръчителната хранителни добавки на пациенти на възраст над 14 години. В някои случаи, може да се препоръча средствата за прием на деца на възраст под 14 години. Целесъобразността на оборудването в този случай се определя от лекуващия лекар. Дозировката също са посочени поотделно. В някои случаи, този инструмент може да се използва по време на бременност. Решението относно целесъобразността и безопасността на ползване се определя от лекуващия лекар. За използване като компонент по време на кърмене не се препоръчва.

Megaprim

Omegaprime е иновативен продукт въведен на фармацевтичния пазар. Подобен инструмент също се счита като валидни, биологично активни добавки към храната, за да се компенсира липсата на омега-3 в тялото. Подобна лекарствена е източник на селен. Това вещество е необходимо за човешкото тяло, за да се гарантира, здрав вид на косата и ноктите. Трябва да се отбележи, че използването на този комплекс позволява да се намали вероятността от сърдечно-съдови усложнения при пациенти в напреднала възраст. Използването на такива инструменти значително намалява вероятността от развитие на остър миокарден инфаркт и внезапна исхемична смърт.

Цена

Стойността на омега 3 е средно 581 рубла. Цени варират от 341 до 629 рубли.

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 275 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*