неделя, януари 17

Waist Trainer – структура – ефект – мнения – форум – цената

[Total:    Average: /5]

Идеалът на красотата в пясъчния часовник

През вековете идеалите за красота са се променили значително. Но навсякъде и по всяко време една тънка талия, и особено видимата разлика между талията и бедрената линия, се е считала за белег на красотата на жената. Не е чудно, че това е така, защото дори психолозите потвърждават, че човек се чувства привлечен от по-малките стойности на талията, тъй като това е признак за плодовитостта на жената. Е, кой се интересува от историческия произход на тази тенденция? Важното е, че много жени в наши дни искат да прекроят телата си, така че да имат по-малка талия.Добрата новина е, че днес съществуват добри продукти на пазара, които са способни да им помогнат да постигнат тази цел, като същевременно вземат под внимание характеристиките на съвременния живот. Ние ще говорим за Waist Trainer.

Какво е различно при Waist Trainer?

Нека обясним какво не е Waist Trainer. Това не е имитация на традиционните корсети, нито моден аксесоар, полезен само за някой костюм на Хелоуин, или да направите модно изявление за Вашата романтична носталгия. Той е свободностоящ продукт, направен с цел да Ви помогне да получите по-малка линия на талията, по-близка по форма на пясъчния часовник. Традиционните корсети, които са се използвали като цяло в романтичната епоха са били с една и съща цел. Те обикновено са били изработени от памук и сатен, понякога и от кожа, и са били подкрепени със гъвкави стоманени пътища, за да се осигури тяхната издържливост. Те са били предназначени да преструктурират линията на талията с течение на времето, благодарение на регулиращия си механизъм за затягане на дантелата.

препоръчвам  Erogan - мнения, цена, къде да се купуват, аптека, оригинален. струва ли си?

Waist Trainer запазва ефективните характеристики на традиционния корсет, но също така отчита, че животът на жената в наши дни е малко по-различен от този в 19-ти век. Модерната жена от средната класа има тенденцията да бъде по-активна, да се упражнява повече и да носи по-удобни и разнообразни дрехи. Следователно Waist Trainer трябва да е еднакво гъвкав и универсален. Той запазва стоманената структура, за да се осигури издръжливост. Ако се използва правилно, oryginial Waist Trainer трябва да може да изпълнява фунциите си най-малко за една година на редовна употреба. Корсетът може да бъде изработен от сатен, но може да се използват и по-гъвкави материали като найлонов латекс или пендел, което го прави по-подходящ за употреба по време на физическа активност. Waist Trainer с добро качество е покрит с памучен плат, за да се чувствате по-удобни в кожата си и да се предпазите от корсета. Освен това, модерният корсет се предлагат в различни модели, форми и цветове. Ако искате да купите корсет, за да го носите на ръкава си, това не е проблем. Но вие също можете да си купите Waist Trainer, за да го носите под дрехите, без значение как сте избрали да се обличате.

Какви са ефектите и ползите от използването на Waist Trainer?

Е, целта на Waist Trainer е да Ви помогне да прекроите тялото си. Той не изгаря мазнините или калориите, но леко променя линията на кръста Ви, като леко натиска върху плаващите ребра. Също така, Waist Trainer поддържа Вашата лумбална област и помага за корекцията на стойката. Ето защо, може да помислите да го носите, ако чувствате че трудно държите гърба си изправен.

препоръчвам  Artroser - Цена, Склад, аптека, Къде да купя капсули за басейни

Допълнителен и много важен ефект е, че ако искате да отслабнете, освен да преструктурирате тялото си, трябва да носите Waist Trainer, когато ядете, защото така ще ядете по-малко. Разбира се, не е добра идея да я стягате много здраво, когато отидете на парти, надявайки се, че това ще Ви помогне да се съпротивлявате на всички изкушения; може да се почувствате зле, ако преядете в такава ситуация. Вместо това, можете да използвате по-лека версия на Waist Trainer или можете да го отпуснете малко, така че да се запази добрата поза без да се стягате и напрягане много Вашите вътрешни органи.

На последно място, но не по важност мисля, че Waist Trainer действа чудесно като мотиватор. Когато го сложите, виждате друго изображение на себе си, вероятно това, което Ви харесва повече. Ето защо можете да бъдете по-мотивирани да участвате в други аспекти на тренирането – като упражняване или поддържането на здравословна диета.

Как да използвате Waist Trainer?

Човек трябва да се подготви за това, че корсетите се нуждаят от време, за да започнат да действат. Ето защо е необходимо много търпение. Първата стъпка е да помислите за Вашите цели, да поставите някои реалистични и да извлечете най-доброто от Waist Trainer. Важно е да измервате правилно талията и бедрата си, за да получите точния размер. Не бързайте и не затягайте. Разхлабете го малко по време на сън. И не забравяйте, че пътуването е по-важно от дестинацията. Докато получите перфектната форма на пясъчен часовник, можете да се насладите на добрите ефекти на корсета върху Вашата поза и хранителните Ви навици.

препоръчвам  BerryFit - капки, оригинални продукти, купуват сега, мнения, цена

Какво казват клиентите?

Търсенето в интернет относно това какво мислят жените за Waist Trainer води до намирането по-често на клиенти, които са доволни от продукта. Марина, на 23 години например, използва традиционно изглеждащ корсет и е очарована от начина, по който си пасва с гардероба й. Ирина, на 32 години, използва Waist Trainer по време на упражнения и е много доволна, понеже й помага да поддържа добра поза. Ако има някои отрицателни отзиви, то те са основно направени от онези, които смятат, че напредъкът е твърде бавен. Е да, това е вярно, големите промени отнемат време, затова междувременно се насладете на пътуването.

About

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *